10389238_675036312589589_5222732326756812956_n.png

Iskreno, draga moja, nemamo nikakvih problema s imenima Scarletta velikim dame ikonskog stila. Uostalom, ona učinio pretvorite puke zavjese u konopac s obodom, u onome što odredimo da je rodno mjesto američke haute couture, Tareove sobe za čuvanje. Čak smo i otišli tako daleko da uzmemo znak od svojih domaćih dudova i stvorili stup gdje ćemo služiti našim omiljenim porculanskim uzorcima u nosivom obliku – moramo reći, to je prilično ukusno. Međutim, ne očekujemo da svi dijele našu zahvalnost za stari stil straže. Zato zamislite naše iznenađenje kad smo se dogodili na čistom modnom autoritetu, Anna Wintour, koja je okrunila gospođu O’Hara “The Most Stylish Literary Figure”. Imamo nekoliko sumnji (osim činjenice da je potpuno, potpuno, 100% strašna) o tome zašto. Ako se ne slažete, za to mi kažemo gluplja dee-dee!

1. Samo modni vizionar može pogledati ploče draperije i vidjeti ovo. Svi znamo da gospođa Wintour ima veliku zahvalnost za snalažljivim i inovativnim modnim dizajnom. Međutim, ako je neka zemlja proglasila Martial Law i ona je sposobna ne samo da najsuvremenije sezone od raspoloživih resursa, već definira njezinu boju potpisa vlastitim rukopisom, samo je slikajte i pozovite je Coco Chanel.

2. Jednom podizanjem njezina savršeno usađenog obrva Scarlett je mogao stvoriti odrasle muškarce

454169338.jpg

plakati. Da ne spominjem činjenicu da je mogla rumeniti na zapovijed. To je jedan od najopasnijih vještina.

3. Znala je da moderan stil života počinje kod kuće. Ne dopustite da vam dobro opremljeni interijeri Tare budu budali, Scarlett i Rhett u Ateni u Atlanti bili su pravi zvijezda za nekretnine. Da. Stubište

4. Ova se ljupka dama nije bojao okretati glave. Bez obzira na to je li njezina dekoltea pokazala prije podneva, ili se pomirila s njezinim najboljim mužem, Scarlett nikad nije susreo sukob koji nije uskočila glavom.

5. Ona nikada nije bio ruka slatkiša, ali je imao dosta sebe. Prije nego što je postojala Elizabeth Taylor, bilo je Scarlet O’Hara koji se sučelio s zloglasnim zaručnikom u mužem.

6. Sumnjamo da bi Anna mogla prepoznati sebe. Akcenti na stranu, gospođica Wintour i neugodna breskva Gruzije također dijele nelagodu za crnu glavu do pete. Potonji je bio spreman proliti svoju grubu žalosnu haljinu za svjetliju nijansu brže nego što Anna može namočati usne u lošu zbirku.

7. Sedamdeset pet godina nakon prvog debitanta na filmu još uvijek ne možemo dobiti dovoljno, od prstiju do prstiju. Imamo Essie zahvaliti za ovo.

Želimo čuti od vas! Scarlett može biti kraljica južnog stila, ali ona zasigurno nije samostalni modni plemići. Tko su vam ikone Južnog stila?