Najnovije modno Charlestonovo istinsko od Nantucketa

Dolaze sjeverni osvajači, a oni nose seersucker. Najnoviji dodatak Charlestonovim trgovinama King Street je Skinny Dip, dvoetažna zgrada ispunjena klasičnom odjećom s preplodnim okretom i nautičkim savijanjima. Oni su idealni nosilac bez obzira tražite li nešto za jelo dok jedete kamenice na restoranu Bowens Island ili pijuckate gin i tonik na plažama Cape Coda. Ipak, čini se savršenim smislom, budući da je Skinny Dip umijeće transplantacije iz omiljenog otoka New England, Nantucket.

T-minus 10 dana do otvaranja, a dolje izgleda puno više kao sklonište od OT-a … mi smo HUSTLIN ‘

Post koji dijeli The Skinny Dip | Charleston (@skinnydipcharleston) na

“Charleston, poput Nantucketa, nevjerojatno je dobrodošla i podržavajuća zajednica”, suvlasnik Taylor Ivey rekao Grad i zemlja. Ona i Sara Rossi je 2016. godine osnovala Nantucketovu trgovinu kao način predstavljanja vlastitih modnih marki, Beau & Ro Bag Company i Ellsworth i Ivey, zajedno s istomišljenicima preppy chic tvrtkama. Njihova trgovina u Charlestonu nudi pažljivo uređenu kolekciju brandova poput klasičnog golf couturea Holderness i Bourne, monogram spreman za odjeću Sail to Sable, New England’s diže modna zvijezda Harding Lane i još mnogo toga.

Možda će vas također zanimati:

Skinny Dip se stvara u kući u zajednici, posvećujući neke od svojih 4.000 četvornih metara lokalnim dizajnerima. “Željeli smo stvoriti prostor za podršku lokalnoj modnoj zajednici”, objasnio je Ivey. “Charleston je pun talentiranih i uzbudljivih dizajnera.”

Okusite dugu �� Ako vam se ne sviđa boja, možda ste u nevolji ovdje. // Torbe: @beauandro, tunike i nakit: @oliphantdesign // �� @marybethcreates

Post koji dijeli The Skinny Dip | Charleston (@skinnydipcharleston) na

Južnjaci će mnogo voljeti u novoj trgovini, koja se proteže od odjeće na policama koje vode trgovinu do odredišta lokalne omiljene Rudi Caffe e Vino, i slatko malo mjesto na stražnjoj terasi gdje posjetitelji mogu piti gladno voće s okusom grejpa. Čini se da će Nantucket transplantacije biti u skladu s Charlestonovcima – čim ih dobijemo kako pijuckaju slatki čaj, to jest.