Nicole Green dijeli njezine najbolje stilske tajne i favorite Louisvillea

Kad je Nicole Green prvi put počeo pomicati kroz Instagram i Pinterest, otkrila je mnoge blogere stilova kojima se divila, ali shvatila je da nešto nedostaje: “Nije bilo nikoga tko je izgledao poput mene”, kaže ona. “Imala sam priliku promijeniti nešto što sam se borila s cijelim životom.” Dakle, samoproglašeni introvert započeo je vlastiti blog, Što Nicole Wore. Tri godine kasnije, student marketinga Louisville, Kentucky, nada se da će joj više od 16.000 sljedbenika Instagrama (@whatnicolewore) osjećati kao da su zastupljeni. Ona želi da razmišljaju: “Ovo je tako cool da vidi nekoga tko izgleda poput mene ili je moja dob ili živi u blizini mene”, kaže ona.

Kako odabrati svoje odjeće

Volim klasične ženske stilove i uživam u miješanju stvari s funkskim uzorcima, podebljanim bojama i neočekivanim teksturama. Moje omiljene pjesme su pruge, pruge i pladnja, ali ne mogu se oduprijeti i širokom rasponu novina za zabavne novitete – poput dalmatinskog uzorka na mojoj bluzi (prikazanoj ispod). Vidjeli smo još mnogo tekstura koje se u posljednje vrijeme uklapaju, bilo da je to tweed ili baršun, i zabavno je prihvatiti one i uključiti više od jednog u odjeću.

Jaket: gap.com
Košulja: Nicoleov vlastiti
Suknja: $ 98; draperjames.com
Heels: slična opcija za 34,99 dolara; target.com
Pribor: Radite Metal; workthemetal.com

Ikone mojih stilova

Ovih dana uzimam svoje znakove od žena kao što su Priyanka Chopra, Blake Lively, Sophia Bush i Chrissy Teigen. Svi izgledaju lijepo odjeveni, ali volim ih vidjeti i s crvenog tepiha. Naći ćete ih u mnogim komadićima miješanja i slaganja, i mislim da je to ono što mnoge žene traže. Žele vidjeti nešto što je dostupno i da mogu ponovno stvoriti u svakodnevnom životu. Na primjer, kad vidim kako Blake Lively ili Sophia Bush nose komadiće kao što su prilijepljivi suknji ili prsluk, ili moto jakna, mislim, “Ja to mogu i nositi!”

Najbolji savjeti za stil koji sam ikada primio

Nemoj slušati pravila. Nosite ono što se osjećaš ugodno i lijepo.

Jedan proizvod koji apsolutno ne mogu živjeti bez

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo – Mrzim ostavljajući kuću bez ispunjenih obrva.

Omiljeni citat

“Osnažene žene osnažuju žene.”

Ono što Volim o Louisvilleu

Ima ugled da nudi najbolje od oba svijeta: To je vrsta južnog i malo srednjeg zapada. To je malo od svega. Ima južnu šarm i tradicionalnu stranu, ali Louisville također ima puno funkcionalnih i zabavnih stvari koje stvarno igraju u mom osobnom stilu.

Nicole Green
Fotografija: Robbie Caponetto; Stiliranje: Cynthia zakoni / Zenobia; Kosa i šminka: Bethany Tiesman / Zenobia

Košulja: 150 $; bodenusa.com
Jeans: Nicole
Pete: 98 dolara; dillards.com
Pribor: Radite Metal; workthemetal.com

Zašto biste trebali posjetiti Louisville sada

Ovaj grad ima mnogo toga za ponuditi. Ako niste bili ovdje, dodajte je na svoj popis! Ima puno više toga nego samo utrke konja. Također se ponosimo što smo grad restorana. (Uvijek govorim ljudima da jedu sve kad su ovdje!) Volim izlaziti na brunch s prijateljima, a jedno od mojih najdražih mjesta zove se tost na tržnici – imaju izbornik mimoze koji je fenomenalan. Volim isprobati i drugačija mjesta. Moji prijatelji i ja neprestano provjeravamo vikend tržišta ili posjetili novi kamion hrane koji je popped up. Tu je uvijek nešto za napraviti ovdje.

Njezin Louisville Must-Dos

1. Louisville krem
2. Merle’s Whisky Kitchen
3. Tost na tržištu
4. Mussel & Burger Bar
5. Evan Williams Bourbon Iskustvo
6. Molim vas i hvala

Stilni grafikon Svaki južni dio bi trebao imati u ormaru

Dobar par traperica.

WATCH: Moderne stavke koje svaka južna žena treba u svom ormaru

 

Ljepota Fad Ja sam trenutno ljubav

Maske za lice! Uvijek se igram s novim – maslinama od blata, listovima maskira. Pokušat ću bilo koji od njih.

Stilski pravilo Ja se trude

Nema bijele boje nakon Labor Daya. Mislim da je takav dobar neutralan!

Nicole’s Quick Picks

Bold usne ili Neutral
Narukvice ili Naušnice
tulipani
ili Daisies
Kratke ili Suknja
Knjiga
ili Film
Kuglice ili šljokice
Sandale
ili Tenisice
Kava ili Čaj
Kvačilo ili Totalizator
Kabanica
ili kišobran

Moje preferencije za noktiju

Koristim OPI. Posebno volim svoju kolekciju beskonačnog sjaja. Obojit ću svoje nokte kod kuće, i to će trajati deset dana. Osim toga, ne moram plaćati da dobijem nokte i mogu promijeniti boju kad god to želim.

MVP moje rutinske njege kože

Stvarno se zaklinjem od Murad Clarifying Cleanser. Ja ga koristim godinama, i uvijek imam još jednu bocu koja je pohranjena u mojoj kupaonici. Nikada ne želim istrošiti!

Razlog Ja Blog

Ako pokažem pouzdanje u sve što radim, ja potičem svoje sljedbenike – žene starije i mlađe od mene – da učine isto. Blogiranje neće spasiti svijet, ali vjerujem da ako ja mogu pomoći ljudima da budu sigurni u sebe i osjećaju se ovlasteni za promjenu u vlastitim zajednicama, onda je to važno učiniti.