Ovo je slojeviti dio kojeg morate dobiti kroz jesen

Nisam bio jako dobar tinejdžer: nisam mogao prizvati tjeskobu da su se moji prijatelji činili da se bacaju na kap kapice; Nisam jednom pokušao izvući se. Moja je jedina pobuna, zapravo, bila da ne bih nosila torbicu koju je moja mama ponovo i iznova navela kao “slatko” i “klasično”, “odjeću za ormar”.

Tada su me podsjetili na trodijelne sastave koje su me odvela na Kelly’s Kids trunke koji su se održavali u blagovaonicama svojih prijatelja. Sigurno se sjećate: kombinacije kombi s kopčama koje bi se povezali s koordiniranom majicom i, ako bi te mama obukla, podudaraju Keds, čipke i veliku staru luk.

Nisam htjela biti uhvaćena mrtav u turtlenecku.

WATCH: 6 jednostavnih načina da poboljšate vaš stil

Zatim, negdje u koledžu, otkrio sam pojas koji me osvajao – onaj kojeg nosim od tada: J. Crewova majica Tissue Turtleneck. 

Ispada da je moja draga majka bila u pravu, na kraju krajeva (čitate li ovo, mama?): Divlja slatkiš je slatka, klasična, a sada glavna sprava mojih jesenjih i zimskih ormara.

Dok sam posljednjih godina upoznao nekoliko turtlenecks na koje mi se ne sviđa (imam kratki rukav, upravo sada, koji je spasitelj za tu neugodnu tranziciju od ljeta do jeseni), ostaju tvrdokorni tkani J.Crew moji omiljeni.

Lagane su, tako da ih možete staviti u suknju ili traperice bez strašnog nakupljanja u struku ili ih nositi ispod haljina i veste bez izgleda kao Michelinov čovjek. Osim toga, super su mekani, pa se osjećam kao da odlazim s nečim, kao da nosim pidžamu za rad i nitko to ne zna. Oni dolaze u duginim bojama: puristi se mogu držati très chic crna (tako francuski!), A više avanturistički može izaći u nijansama poput “burnished mahovina” i “svijetle šljive” (tako zabavno!).

Turtleneck fiends bi trebali preskočiti dramu odabira samo jednog i ići naprijed i kupiti kornjača u svakoj boji. Oni će vam vratiti samo 29,50 dolara svaki, i oni idu na prodaju cijelo vrijeme. J. Crew Factory prodaje gotovo identične u osnovnim bojama za samo 16,50 dolara. I trebate li se pretplatiti na Reese Witherspoon mantru “Ako se ne kreće, monogram to”, čak možete platiti 10 dolara za personalizaciju … pozdrav, božićni poklon!

Zato idi naprijed, zagrljaj mučnine. Vaša jesen ormara će vam zahvaliti. Još uvijek zahvaljujem svojoj mami.