Essien uusi “Princess Charming” on täydellinen Mauve Polish

Asiat hankaloittavat tämän vuoden aikana. Olemme kiinteästi lomakauden ulkopuolella ja kevät näyttää siltä, ​​että se on niin kaukana. Monet meistä ovat väsyttäviä kauden syväpuristeista ja rikkaista punaisista, mutta on liian aikaista lähteä piña coladaksille, jos tiedät, mitä tarkoitamme. Etsimme keventää, mutta kausittain sopivalla tavalla. Jos etsit itsesi samankaltaisesta ongelmasta kuin myöhässä, esitämme sinulle yhden Essien uusimmista julkaisuista – Princess Charming.

Brändi kuvaa sitä “maukas ruusupuu, joka on korostettu muskottipähkinällä.” Me kutsumme sitä suosikki neutraaliksi. Se on ei-liian-suloinen, naisellinen värisävy, joka toimii lähes mitä tahansa talvipuvustasi koostuu – onko se alaspäin vaippa Nashvillessä tai Lilly P: n pop Palm Beachissa. Mielestämme tämä pehmeä ruusuinen sävy on säilynyt valta kauneus kohtaus. Onneksi se ei tule hakata sormillasi milloin tahansa. Prinsessa Charming on osa Gel Couture -mallistoa, Essien pitkäikäinen kiillotuslinja.

WATCH: Barely There kynsilakkaa tytölle, joka ei halua käyttää väriä

Essie on puolueettomien kiillotusten valtakunnan kuningatar, joten olemme aina innokkaasti ennakoimassa viimeisimpiä kokoelmia uusista väreistä, jotka vievät meidät läpi näiden hankalien aikoja kausien välillä. Prinsessa Charming on yksi kuudesta sävyisestä uudesta Essie Enchanted -mallistosta, joka julkaistiin aiemmin tässä kuussa, ja joka sisältää vielä uuden hämmästyttävän neutraalin nimeltään Matter of Fiction -mallin lisäksi muutamia pirteämpiä vaihtoehtoja, jotka ansaitsevat pyörimisen sormenpäissäsi ennen kuin heidän seuraava kokoelma putoaa. Voit lyödä vetoa siitä, että jakamme yksityiskohtia uudesta Essie-kynsilakka-alustasta heti, kun meillä on ne.

  Kuinka saada Perfect Blowout