Näyttelijä Jennifer Garnerilla ei ollut Instagramia syyskuuhun 2017 asti, mutta poika, olemme iloisia siitä, että Länsi-Virginiassa syntynyt ja kasvanut julkkis vihdoin hyppäsi Insta-junaan!

Löytyäkseen lomailusta takaisin videoihin, jotka luottavat lastenkirjelmiin kultaiseen noutajaan, Birdie, Garnerin tili on aarrearka suhteellisen houkuttelevasta Instagram-kullasta.

Äskettäin 3-vuotias äiti aloitti uuden video-sarjan hänen Facebook- ja Instagram-sivuillaan, joita hän kutsui hänen “Pretend Cooking Show”. Viimeisimmässä erässä (katsella koko Facebook-sivua), aina viehättävä Garner-ruoska up yksi erä englantilainen muffinssi Huckleberry Bakery ja Café, yksi hänen suosikki Santa Monica, Kalifornia, ravintoloita. Hän kutsuu aamiaisen “koko perheen ystäville” ja sanoo, että hän tekee heistä koko ajan.

Pretend Cooking Show, Episode 2: @huckcafe englanninkieliset muffinsit @zentathanloeb. Voit nähdä koko jakson, kaiken sen loistavan kunniaa, Facebookissa. #icrackmyselfup #pretendcookingshow #notaprettybaker —– Huckleberry Englanti muffinssi resepti: 3 kuppia Kirnupiimä 2 rkl aktiivista kuivahiivaa 3 rkl unsalted voita (huoneen lämpötila) 3 rkl hunajaa 6 kuppia leipää jauhot 1/4 cup sokeria 4 1/2 tl kosher suolaa 1 cup cornmeal —– 1. Lämmitä 1 1/2 cup (355ml) kirnupiimää pienessä kattilassa, mutta älä keitä. Aseta jäljelle jääneet 1 1/2 kupillista (355ml) kylmää kirnupiimää astian sekoittimen kulhoon hiivaa ja viipaletta käsin yhdistämällä. Lisää lämpimän kirnupiimä kylmään kirnupiimäseokseen ja sekoita sekoittamaan. Lisää voita, hunajaa, leipäjauhoja, sokeria ja suolaa ja sekoita alhaisella nopeudella taikinakoukku kiinnittämällä noin 1 minuutiksi, kunnes taikina tulee yhteen. Lisää nopeutta keskikokoiseen ja taikinaa noin 2 minuuttia, kunnes se on sileä. • Siirrä taikina rasvattuun kulhoon, peitä muovikelmu ja säilytä se kylmässä 1 tunti. • 3. Ripottele 1/2 cupia (80 g) maissijauhoa puhtaalla työpinnalla ja poista taikina sen päälle. Ripottele vielä 1/4 kuppia (40 g) maustareunasta taikinan päälle ja tasoita se levylle, jonka paksuus on 2,5 cm. • 4. Ripottele viimeisen 1/4 kuppin (40 g) maissin leipää levytasolle. Kolmiulotteisella (7,5 cm) pyöreällä leikkuri leikkaa englantilaiset muffinit taikinaan. Leikkaa ne niin lähelle kuin mahdollista, vähennä palasarjan määrää, koska et voi yhdistää ja rullata tätä taikinaa. • 5. Sijoita muffinit, jotka ovat 1 tuuman (2,5 cm) toisistaan, arkkiastiassa. Anna taikinan kohota 1 tunti huoneenlämmössä. Tai jääkaappi yön yli ja anna nousta 1 tuntiin aamulla. • 6. Kun englantilaiset muffinit ovat lähellä valmiutta, esilämmitä uuni 350F (180C) asteeseen. Kun uuni on kuuma, lämmitä rasvaton palo tai suuri valurautaa keskilämmöllä. Jen-kärki: 275F (135C) lämpöäsi varten! 7. 7. Pudota englantilaiset muffinit pihalle ja kypsennä noin 1 minuutti kummallakin puolella, kunnes kullanruskea. • 8. Palauta englantilainen muffinssi arkkiastialle ja paista välittömästi 8-10 minuuttia, kunnes he tuntevat valon.

Jennifer Garnerin (@ jennifer.garner) yhteinen viesti

Ehkä kaikkein houkuttelevin osa videota on kuitenkin, kun Garner näyttää yöllään ennen valmistusta, joka on välttämätön osa leivonnassa yummy-kotitekoisia muffineja.

Ja hän ei myöskään pukeudu kameraan. Hänen tyypillisen maanläheisen muodonsa mukaisesti (yksi monista syistä, joita me rakastamme!), Garner näyttää miltä tahansa muulta äidiltä, ​​joka ajaa aterianvalmistusta lapsilleen, hiukset vedettyään takaisin sotkuiseen pullaan ja yllään super söpö pari PJ.

WATCH: Jennifer Garner kulkee hänen kanaansa hihnassa

Pajama-pakkomielteinen gal (ei ole mitään rakastan enemmän kuin vanha-koulu, matchy-matchy-sarja). Minun oli vain selvitettävä, missä Etelä-syntynyt näyttelijä teki hänen viihtyisän loungewearinsa. Kiitos ystäväni ihmisistä, huomasin, että Garnerin medukuvioinen PJ tuli Roller Rabbitilta, joka on yksi internetin parhaista pienistä kulmista löytää keinotekoisia inspiraatioita ja kodin lisävarusteita whimsical -teoksissa..

100% pima puuvillaa Stan the Bear Pyjamat tulevat kahdessa värivaihtoehdossa, sininen ja oliivi, ja asettaa sinulle takaisin 115 dollaria. Lisäksi he tekevät vauvojen, lasten ja miesten PJ: t samassa karhunpainossa, joten koko perhe voi sopia yhteen!

Se ei ole ensimmäinen kerta, kun Garner on harrastanut Roller Rabbit -jumalia Instagram-postissa. Syyskuussa hän lähetti selfie -pihan takapihalla, jossa hänellä oli pyjamaa Roller Rabbitin Franklin Wolfissa.

Et koskaan tarvitse kahvia pidempään kuin “Kyllä päivä!”. #fiveyearsrunning #wesleptinatent #inthebackyard #coffeeismyyesday #yesday #nationalcoffeeday #imgettingthehangofhashtags (“Kyllä päivä!” – upea lasten kirja @missamykr)

Jennifer Garnerin (@ jennifer.garner) yhteinen viesti

Olemme valmiita lisäämään Roller Rabbit PJs meidän nukkumaanmenoa varten! Entä y’all?