Kuinka pitää lanka suorana koko kesän ajan

Beachy aaltoja saada kaikki rakkaus tämän vuoden aikana. He ovat vaivatonta, yleisesti imartelevaa, eikä heitä hikoilla hikoilla. Mutta entä tytöt, jotka eivät ole tottuneita tytöille? Suoratukkaiset eteläiset tarvitsevat myös rakkautta – puhumattakaan neuvoista siitä, kuinka pitää säikeet tyylikkäinä ja rapeina. Ennen kuin käytät tasaista rautaa hiusten läpi ja toivottavasti vain parasta, varmista, että teet myös näitä asioita, jotta hiukset pysyvät silkkimäisenä.

1. Valmista asianmukaisesti

Höyrytys johtuu kosteuden puutteesta. “Kun hiukset eivät ole hydratoituneet, se sallii ulkopuolisen kosteuden kulkevan säikeiden läpi, mikä saa heidät turpoamaan ja näkyviin.” Chaz Dean kertoo Chennan toimitusjohtaja Chaz Deanin ja WEN: n perustajan. Tämän vuoksi ravinto on ratkaisevan tärkeää. Yritä sekoittaa pieni puhdistusaine, muotoiluvoide ja hiusseerumi yhteen ja aseta se kosteisiin hiuksiin. Tee tämä ennen kuin puhaltaa kuivat vaipat jokaisen säikeen vakavaan kosteuteen.

2. Suojaa kuumia työkaluja vastaan

Alas etelään rakastamme puhallushoitajia (tarkoitan, kuinka muuten voit saada suuria, pomppivia hiuksia, kun haluat sen ?!), mutta tiedämme, ettei se ole miehillemme terveellisin asia. Yritä kuivua ilmakuivataan niin pitkään kuin mahdollista, jotta leikkaat kuivureaktioita ja käytä aina lämpöä suojaavaa ainetta. Etsi kaava, joka myös nopeuttaa aikaa, jota tarvitaan kuivamaan hiukset (mieluummin L’Oréal Pariisin Advanced Hairstyle Blow kuiva ja Quick Dry Primer Spray).

3. Tartu seerumiin

“WEN’s Smoothing Glossing -erumi on erinomainen väline pitää hiukset pehmeiksi ja suoriksi. Super-konsentroitu kaava on raakaöljyn kosteudeksi ja A- ja E-vitamiinien yhdistelmä vahinkoja ja rapea vastaan ​​”, Dean sanoo. Lisäbonus: sitä voidaan käyttää märillä tai kuivilla hiuksilla. Pakkaa pieni matkakokoinen seerumipullo pussiin, jotta voit tasoittaa kaikki päivän aikana ponnahduttavat poikaset.

4. Harjaa harjaspäillä

Jos sinulla on luonnollisesti aaltoilevat tai kiharat hiukset, mutta mieluummin kallistaa suorempi tyyli, harjan harjaksen harja on paras ystäväsi. Varmista, että sinulla on suuttimen kiinnitys kuivausrummussa, ja käytä sitten harjaa sileäksi hiusten kynsistölle. “Pidä kuivuri liikkuvana ja käytä asianmukaista jännitystä [harjalla] haluamasi tyylin saavuttamiseksi”, Dean kertoo.

5. Syvän kunnon viikko

“Mitä terveellisempää hiuksesi on, sitä vähemmän kammottavaa on,” Dean sanoo. Pidä särkyä kärjen yläosassa levittämällä syväkäsittelymaskia, kuten tämä, kerran tai kahdesti viikossa. Päivinä, kun et käytä sitä, nuku hiuksilla ja kosteuttavalla öljyllä lisäravintoa varten.