Tämä puhdas kauneus tuote on minun salainen ase

Kun olin keskikoulussa, minulla ei todellakaan ollut oikeutta käyttää meikkiä. Äitini on vain alkoi päästää minua ajamaan jalkani, joten pyysi menemään ja ostamaan meikkiä luultavasti poissa kysymyksestä.

Mutta tässä on asia. Muut luokkatani tytöt oli alkoi käyttää meikkiä. Ja koska kuudennen asteen tytöt eivät ole aivan tajunnut, miten hallita hienovarainen luonnollinen ilme – kaikki tiesivät, kuka vei meikkiä ja kuka ei. Se ei ole, että tunsin kuolevan tarpeen sopeutua, ei; se oli äkillinen kiinnostus, jonka aloitin nyt kasvoillani. Tarkoitan, voisin ostaa jotain, joka näyttäisi minulta silmänräpäiseltä, peittäisi pimples, tai anna minulle Penelope Cruzin kaltaisia ​​ripsiä? Maailma oli oyster!

Aloitin hitaasti makeup-valtakunnallani, ystävien ja vanhempien sisarien antamien tuotteiden suositusten kanssa (sillä kyllä, nämä kauneusvaatimukset alkavat aina takaisin 11-vuotiaille ja 12-vuotisille). Suurin esteeni olivat kulmakarvat. Armenian perintönsä vuoksi ne ovat aina olleet luonnollisesti paksumpia (PS – kiitos siitä, että tuo trendi on tullut takaisin nyt, kun kulmat on kourallinen kuolemaan, naiset!). Tarvitsin tuotteen, joka sulki ne. Niinpä käänsin tuolloin markkinoille flashiest tuote: Great Lash ripsiväri. Mutta kuten mainitsin, minulla ei todellakaan ollut oikeutta käyttää meikkiä. Joten menin seuraavaan parhaana: selkeä ripsiväri. Se on meikki, joka ei todellakaan ole meikki, mutta ainakin ihmiset huomaavat, että minulla on tarkemmin määritellyt ripset ja selat, jotka eivät tee omaa asiaa.?

Minulla on putki Great Lash Clear ripsiväri, ja työtä ihmeitä se teki. Luulen, että sain muutama ylimääräinen tikkupoika poikasta Ystävänpäivästä tänä vuonna. Tämä tuote on fantastinen. Käytän sitä edelleen tähän päivään asti (vaikka olisin selvää, olen ostanut uusia putkia). Selkeä ripsiväri on niin aliarvostettu työkalu kauneusharjoittelussa. Voit käyttää spoolien kaltaista harjaa muotoillaksesi kulmakarvat, ja voit tehdä ripset hieman rohkeammaksi päivinä, kun suunnittelet huutavan silmänne Nicholas Sparks -elokuvassa. Kirkas ripsiväri ei anna puutteita, repäisyreittejä tai rypyt. Vaikka sovellus ei näytä siltä, ​​että olet yllään täynnä puhallettua ripsiväriä, tuote erottaa ripsiesi tarpeeksi, jotta saat äänenvoimakkuuden ja määrityksen.

Maybelline tekee tämän selkeän ripsiväriputken putkesta, joka maksaa alle viisi dollaria. Joten, kun olet myöhässä tai sinulla ei ole aikaa laittaa 7 kerrosta L’Oréal Voluminous Original -maskaraa, voit kääntyä tämän yksinkertaisen tuotteen päälle eikä tehdä sekaannuksia. Se on myös hienoa, kun yrität tehdä meikkiä ohjaamon takaosassa ja kuljettaja saa hieman pyörimään – tyytyväinen pyörään. Selkeän ripsivärien tahra on näkymätön nenäsi tai poskelle.

Saatat myös olla kiinnostunut näistä ripsiväripaloista:

Voit myös käyttää tätä tähtituotetta kerroksittain. Aloita pyyhkäisemällä selkeä ripsiväri erottaaksesi ja määrittele silmäripset ja lisää sitten suosikki musta ripsiväri pyyhkäisy. Ripsiäsi nostavat hieman enemmän, mutta et joudu jumittumaan möykkyillä, hiutaleilla tai hämähäkkipepeillä, kuten sinä saat useilla kerroksilla mustalla.

Monipuolisuus on avainasemassa. Aivan kuten palasin keskikouluun, voit säästää epäselviä kulmakarvoja selkeällä ripsiväillä. Pyyhkäise siinä suunnassa, jonka haluat, että otsan karvat päätyvät ja muotoilevat silmäsi ylhäällä, ja samalla tavalla kuin hiuslakka, kulmakarvat pysyvät (puoliksi jäykkinä) koko päivän.