WATCH: Barely-There-kynsilakka-sävy tytölle, joka ei halua käyttää väriä

Aivan kuten on tyttöjä, jotka eivät voi lähteä talosta ilman punaista huulipunaa ja tyttöjä, jotka käyttävät vain vanhoja koulukirjoituksia, kynsilakkaominaisuudet vaihtelevat henkilöstä toiseen. Kirkkaat manikyyrit eivät ole kaikille, ja joskus vain värit ovat kaikki mitä tarvitset. Jos haluat, että kynnet näyttävät kiillotettuna ilman värikkäitä kiillotusaineita, tämä on tarvitsemasi tuote. Terveille, kiiltäville kynnet, joita ei ole peitetty väreillä, Dior Nail Glow on ainoa tapa lähteä.

Vaikka oletkin tyttö, joka mieluummin haluaa värin, jos tuntuu siltä, ​​että kynnet tarvitsevat “hengittää” ja ottaa tauon jatkuvista kiillotusmuutoksista tai geelihoitoista, Dior Nail Glow pelastuu. Vaikka se näyttää pulloon kirkkaan magenta-kiillotuksen, se menee täysin puhtaaksi. Dior Kynsien hehku lupaa “parantaa luonnollisten kynsien värejä”, mikä on juuri sitä mitä haluamme tuskin näyttää. Puolan hieman vaaleanpunaisen värisävyn pitäisi valmistaa kynsien vaaleanpunaiset ja valkoiset valkoisemmat. Vielä parempi, sinun ei tarvitse käyttää pohjaa tai päällystä Nail Glow. Yksi tai kaksi kynsilampun pyyhkäisyä ja olet valmis, mikä tekee siitä täydellisen manikyyri-aikoihin. Jos kiillotustyösi on viimeisellä jalalla, mutta sinulla ei ole aikaa päästä salonkiin tai antaa itsellesi käsiä sen sijaan, että annat sen salata pois tylsästä sotkusta, ota se pois ja nosta kynsilasi. Kynsilämmön kauneus on, että kynnet eivät näytä tylsältä ja kiillottamattomilta; ne näyttävät luonnollisilta, paljailta kynsiltä hoidettiin spa-päiväksi. Dior Nail Glow on kynsiäsi varten, mikä on ihon kannalta erittäin kevyt sävytetty kosteusvoide – se näyttää luonnolliselta mutta virkistävä. Dior Nail Glow tekee täsmälleen mitä kauneudenhoitotuotteita on tarkoitus tehdä: se parantaa luonnon kauneutta sen sijaan, että se peittää sen. Myönnämme, että se on hiukan kynsilakka, mutta se on turvallinen investointi.

Jos haluat säästää vähän rahaa, Essiellä on muutama mahtava tuskin siellä sävyjä, joilla on samanlainen vaikutus kuin Nail Glow. Essien värit Skinny Dip, Sugar Daddy ja Mademoiselle ovat alle 10 dollaria ja antavat kynsiisi vaaleanpunaisen sävyn.

Muutamia ei-epäonnistuneita värejä, jotka ovat yli 10 dollaria, jotka ovat korkein listalla alushousut: Tom Ford paahdettu sokeri, JINsoon Nostalgia ja Muse, YSL Rose Abstrait, Chanel Ballerina ja Smith & Cult Ghost Edit. Jos etsit uutta suosikkiharmaa, nämä alaston ja vaaleanpunaiset sävyt ovat parhaita ja huippuluokan valintoja.

Kun olet ottanut loma-manikyyri pois, anna kynsiä melkein paljaalla Dior Nail Glowin kanssa, ja ne näyttävät kiiltäviltä, ​​terveiltä ja virkistyneiltä.