Ποτέ μην φοβηθείτε το Fade Με το One Lip-Lining Trick που πρέπει να ξέρετε

Η επένδυση των χειλιών σας είναι ένα παλιό τέχνασμα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες εδώ και χρόνια. Δυστυχώς, μερικές φορές μακράς διαρκείας κραγιόν δεν είναι τόσο μακρύς όσο κάποιος θα μπορούσε να ελπίζει. Αυτό που έχει απομείνει είναι ένα ίχνος μολύβι γύρω από ένα άριστα χρωματισμένο σύκο – και κανείς δεν του αρέσει. Αυτό το σενάριο-αντάξιο σενάριο μπορεί να αποφευχθεί εντελώς με ένα μικρό hack που θα σας βοηθήσει να σώσει το πρόσωπο δεν έχει σημασία πόσο καιρό πάτε μεταξύ των εφαρμογών.  

Ανεξάρτητα από το ποιος σας δίδαξε πώς να χρησιμοποιήσετε το lip liner, στοιχημάτιζα ότι σας είπαν ότι το πρώτο βήμα στην εφαρμογή της επένδυσης για τα χείλη είναι να ξεκινήσετε με ένα μολύβι που είναι σχετικά φρέσκο. Εάν έχει περάσει από την αρχή, θα είναι ξηρό και δύσκολο να εφαρμοστεί, καθιστώντας τη δουλειά σας πολύ πιο δύσκολη. Ξεκινήστε με την τυπική τεχνική επένδυσης των χειλιών σας. Κρατήστε το μολύβι σε μια ελαφριά γωνία (αυτό θα σας δώσει ένα μαλακότερο αποτέλεσμα) και χρησιμοποιήστε μικρά εγκεφαλικά επεισόδια ακολουθώντας τη φυσική γραμμή του χείλους σας. Τα μικρότερα εγκεφαλικά σχήματα σας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύτερο χέρι και, κατά συνέπεια, να παράγετε μια ελαφρύτερη γραμμή. Ελέγξτε από λίγες γωνίες για να βεβαιωθείτε ότι τα χειροκίνητα εργαλεία σας βρίσκονται σε σημείο. Ικανοποιημένος? Εντάξει, τώρα θα φτάσουμε στα καλά πράγματα.

Εδώ έρχεται το χείλος του κόλπου. Αντί να εφαρμόζεις το κραγιόν ως επόμενη κίνηση, γεμίστε τα χείλη σας με το ίδιο μολύβι που συνηθίζατε. Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ χέρι για να κρατήσετε την εμφάνισή σας πολύ σκληρή. Μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε την γεμισμένη επένδυση με το δάχτυλό σας για να δημιουργήσετε ένα μαλακότερο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, τελειώστε με κραγιόν ή χρωματιστό γυαλιστερό.

WATCH: Συμβουλές φροντίδας του δέρματος Νότια γυναίκες ορκίζονται από

Η ομορφιά αυτής της τεχνικής είναι ότι δεν θα φοβηθείτε το ξεθωριασμένο κραγιόν. Όλο το χείλος σας θα εξασθενίσει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου χωρίς το περίεργο περίγραμμα χείλους. Γνωρίζουμε ότι πιθανότατα θα σας κλέψουμε κάποιες ματιές σαν την αντανάκλαση σας στις λαμπερές πόρτες του ανελκυστήρα και στα παρτέρια των αυτοκινήτων, αλλά έχουμε την αίσθηση ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα με αυτό που θα βρείτε.