Ο Chip και η Joanna Gaines μπορεί να είναι πολύ ταλαντούχοι και άκρως επιτυχημένοι, αλλά δεν είναι πάνω από τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με κάποιες στο σπίτι-μαγειρεμένες λιχουδιές.

Η Joanna, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία ανοίγματος της καφετέριας του ζευγαριού, μοιράστηκε τη συνταγή για το περίφημο κέικ σοκολάτας με Ανθρωποι. Το υγρό, σοκολατένιο επιδόρπιο είναι ιδανικό για εορτασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και χάρη σε μερικές έξυπνες αμυχές παίρνει μόλις 10 λεπτά για να κάνει.

Πώς αυτή το κάνει; Η πολυάσχολη μαμά συμπληρώνει ένα βαρετό κουτί με κέικ με γιαούρτι, μείγμα πουτίγκας και τσιπ σοκολάτας. Genius, σωστά; Η συνταγή περιλαμβάνει επίσης μια όμορφη σπιτική σοκολάτα γάνωμα που εγγυόμαστε ότι θα έχει το αγαπημένο σας σκεπτόμενο ότι έχετε περάσει ώρες στην κουζίνα.

Δυστυχώς, Ανθρωποι αναφέρει ότι το αγαπημένο επιδόρπιο της οικογένειας δεν είναι διαθέσιμο στο φούρνο τους, το οποίο άνοιξε στο Market Magnolia στο Silos του Waco τον περασμένο Ιούνιο. Αν και εξυπηρετούν τα cupcakes “Shiplap”.

Κατευθυνθείτε στο People.com για την πλήρη συνταγή και μετά από αυτό!