Οι ευκολότερες συνταγές για πάντα για τους Lazy Cooks

Μερικές φορές απλά δεν υπάρχουν αρκετές ώρες την ημέρα, Keurig K-Cups στην κουζίνα, ή εμπνευσμένα αποσπάσματα για να μετατραπεί ένας κανονικός γέρος ή γαλός σε ένα από αυτά τα «superhumans». Γνωρίζετε εκείνους – αυτούς τους γενετικά ευλογημένους λαούς που σχεδιάζουν το μεσημεριανό δείπνο της Κυριακής, βρουν χρόνο για να συμπιέσουν στην προπόνηση OrangeTheory και πριν βγείτε μισή ώρα νωρίς για να δουλέψετε (μόνο στην περίπτωση), και με κάποιο τρόπο έχετε ένα τέλειο γεύμα Pinterest που περιμένει τις αγαπημένες οικογένειές τους στις 6:30 στο σημείο. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, περισσότερη δύναμη σε σας – αλλά ειλικρινά, νομίζουμε ότι θα μπορούσατε να σταθείτε για να μάθετε κάτι ή δύο για την άμεση mac και το τυρί.

Όχι για να προωθήσουμε μια αντιπαράθεση εναντίον μας, αλλά οι snooze-hitters είναι σίγουροι ότι το έχουμε κάνει – και με υπερηφάνεια μεταφέρουμε τις δεξιότητές μας μέχρι την κουζίνα. Ενώ άλλοι τείνουν στο μασάζ τους όπως το νεογέννητο παιδί, θα κτυπήσουμε τα πόδια μας για να προλάβουμε Σέξ και η πόλη ενώ οι γλάστρες Crock κάνουν όλη την εύχρηστη δουλειά για εμάς.

“Lazy” δεν είναι συνήθως ένας όρος δωρεάν, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, είμαστε ιδιοκτησία του. Καθώς οι έξυπνοι, καταλαβαίνω και χαρούμενοι σεφ με χαμηλή συντήρηση είμαστε, αυτές οι εξαιρετικά απλές συνταγές είναι ένα Godsend. Από τα απλά γεύματα από φύλλα σε 30 λεπτά αργά γεύματα κουζίνας, αυτά τα φαγητά χωρίς φαγητό θα είναι έτοιμα γρηγορότερα από ότι μπορείτε να πείτε “takeout.” Εποχή, ρίξτε, ψήνετε; Ακούγεται σαν ένα σχέδιο για μας.