Αυτή η αποφλοίωση ροδάκινου είναι ζωή-μεταβαλλόμενη

Τίποτα δεν λέει το καλοκαίρι αρκετά σαν μια μεγάλη φέτα ροδάκινου πίτας (ή παγωτό ροδάκινο ή ροδάκινο) αλλά για να φτιάξετε αυτά τα νόστιμα ροδάκινα έτοιμα για το ψήσιμο, θα πρέπει να τα ξεφλουδίσετε – και αυτό είναι σπάνια ροδάκινο.

Ενώ όλοι έχουμε τις συμβουλές και τα κόλπα που μας δίδαξαν οι γιαγιάδες – ή εκείνες που δημοσιεύσαμε στο YouTube – οι οποίες περιλαμβάνουν τη χρήση ενός αποφλοιωτή ή βύθιση σε ζεστά και κρύα λουτρά, ένας ιαπωνικός χρήστης του Twitter έδειξε απλώς έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο να ξεφλουδίσει μια ροδάκινο.

Ο χρήστης του Twitter, ο οποίος πηγαίνει από το όνομα Okada, δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο από το ξεφλούδισμα ενός ροδάκινου και είναι εντελώς μαγευτικό. Στο μίνι βίντεο, παίρνει ολόκληρη τη ροδάκινο στο χέρι της, τραβάει κατά μήκος της πτυχής της ροδάκινου, και ολόκληρο το ασαφές δέρμα απλώς σβήνει. Δεν ήμασταν οι μόνοι άνθρωποι που υπνωτίζονταν από τη μαγική φλούδα ροδάκινου. Επί του παρόντος, το βίντεο έχει αρέσει από πάνω από 73.000 οπαδούς ροδάκινων.

ΡΟΛΟΙ: Μπαρ Blackberry-Peach Cobbler

Όσο για το πώς κατόρθωσε να κάνει το ροδάκινο να ξεφύγει από το δέρμα, είπε στο Buzzfeed News ότι το κόλπο ήταν να βάλει τα ροδάκινα σε ζεστό νερό για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να τα βυθίσεις σε κρύο νερό για πέντε λεπτά. Από εκεί, το δέρμα ροδάκινων μόλις ξεφλουδισμένο αμέσως. Αν ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα είναι τόσο εύκολο, κατευθυνόμαστε κατευθείαν στην αγορά των αγροτών για να πάρουμε ένα κουταλάκι ή δύο για να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε κέικ ροδακινιού, τα shortcakes ροδάκινου και βατόμουρου, το ροδάκινο και ίσως και όλες τις 67 συνταγές ροδακινιάς σε αυτή τη λίστα.