Πατάτα σαλάτα όπως ποτέ δεν είχατε

σιδακτυλογραφήστε ένα μπολ με άνεση στο τραπέζι σας με τις υπέροχες σαλάτες πατάτας. Αν και η αγαπημένη σας οικογένεια μπορεί να είναι η παραδοσιακή ποικιλία μαγιονέζας και γλυκιάς τουρσί, δοκιμάστε μία από αυτές τις συνταγές για μια νέα συστροφή. Και οι εκδόσεις γλυκιά πατάτα και μπέικον διατηρούν τις νότιες γεύσεις προσθέτοντας ενδιαφέρον.

Ξεφλουδίσαμε και τα πατάταμε πριν από το μαγείρεμα για να εξοικονομήσουμε χρόνο, αλλά οι συνταγές θα λειτουργήσουν εξίσου καλά αν μαγειρέψετε ολόκληρες τις πατάτες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα καταλήξετε με ευχάριστες πλευρές για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας.

Συνταγές:

  • Σαλάτα γλυκών πατατών
  • Σαλάτα πατατών με μπέϊκον

 

ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  1. Μην αφήνετε το κρύο φαγητό να παραμείνει πάνω από 40 ° (ή ζεστό φαγητό κάτω από 140 °) για περισσότερο από δύο ώρες. Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται γρήγορα μεταξύ αυτών των θερμοκρασιών. Αν σερβίρετε στη φωτιά, αλλάξτε τον μέγιστο χρόνο για το κρύο φαγητό σε μία ώρα.
  2. Ψήστε ζεστή σαλάτα πατάτας για 30 λεπτά πριν την τοποθετήσετε στο ψυγείο.
  3. Εάν σερβίρετε σαλάτα πατάτας ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου, προετοιμάστε την λίγο πριν τη σερβίρισμα. Μην το βγάλετε από το ψυγείο και αφήστε το να ζεσταθεί.

 

Αυτό το άρθρο προέρχεται από το τεύχος Ιουλίου του 2005 του Southern Living.