Η Μεγάλη Εγγονή της Βασίλισσας Σαβάννα Φίλιπς είναι 14η στη γραμμή για τον Θρόνο

Η Savannah Philipps μοιάζει πολύ με τα περισσότερα από τα επτά χρόνια, καθώς αγαπά τις παρελάσεις, το παγωτό, τα άλογα και παίζει με τα ξαδέλφια της. Πρόκειται για ένα μέσο κορίτσι ηλικίας επτά ετών, εκτός από ένα μικρό πράγμα – συμβαίνει να ευθυγραμμίζεται με το θρόνο της Αγγλίας.

Η Σαβάννα είναι η ξανθιά χαριτωμένη κόρη του φθινοπώρου με μπλε μάτια και ο Πίτερ Φίλιπς, εγγονή της πριγκίπισσας Άννας, και η εγγονή της Αυτού Μεγαλειότητας, η Ελισάβετ Β. Πόλη & Χώρα έγραψε μια μεγάλη εισαγωγή στο κορίτσι που θα μπορούσε να είναι βασίλισσα και πώς θα μπορούσαμε να μην ερωτευτούμε με κάποιον που μοιράζεται ένα όνομα με μία από τις αγαπημένες μας νότιες πόλεις?

Η Σαβάννα γεννήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2010, καθιστώντας την Το πρώτο μεγάλο κόρη της Βασίλισσας και το πρώτο εγγόνι της Πριγκίπισσας Άννας. Το όνομά της είναι δεν είναι ιδιαίτερα συχνές στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον βασιλικό της πατέρα και τη γυναίκα του που είχε γεννηθεί από τον Καναδά να επιλέξει το γοητευτικό (αν το λέμε έτσι) όνομα.

Σαβάνα ζωή με τους γονείς της και την μικρή αδερφή της, Isla, που γεννήθηκε το 2012 σε εξοχικό σπίτι στο κτήμα Gatcombe Park της Πριγκίπισσας Άννας στο Gloucestershire. Μια πολύ στενή οικογένεια, ο Πέτρος βοηθάει στην εκτέλεση της εκδήλωσης ιππασίας, του Φεστιβάλ της British Eventing με τον πατέρα του Mark Phillips και διαχειρίζεται μια αθλητική εταιρεία διαχείρισης, που μετρά την αδερφή του Zara ως πελάτη.

Οι γονείς της Σαβάνα τείνουν να την κρατήσουν μακριά από το προσκήνιο, αλλά έκανε το ντεμπούτο του στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για το μπαλκόνι της γιαγιάς του 91st γενέθλια γιορτή τον Ιούνιο του 2017. Παρακολουθούσε το ετήσια Trooping της Παρέλασης Χρώματος δίπλα στους ξαδέλφους της Πριγκίπισσα Σαρλόττα και Πρίγκιπα Γιώργο, και η Βασίλισσα, την οποία ονομάζει Gan-Gan.

WATCH: Παραδόσεις βασιλικού μωρού που δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχαν

Η Σαβάνα και η αδελφή της Isla δεν είναι τόσο γνωστές όσο οι ξαδέλφες τους Πρίγκιπας Γιώργος και Πριγκίπισσα Σαρλόττα, ίσως επειδή ο πατέρας τους δεν έχει βασιλικό τίτλο. Δεν είναι αυτό ο πατέρας τους, Πίτερ Φίλιπς, δεν είναι ευπρόσδεκτο μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά γιατί όταν γεννήθηκε, οι γονείς του Πριγκίπισσα Άννα και ο καπετάνιος Μάρκ Φίλιπς, απέρριψαν την προσφορά της Βασίλισσας να του δώσει έναν τίτλο. Ανησυχούσαν ότι η κατοχή ενός τίτλου θα μπορούσε να καταστήσει πιο δύσκολο για το γιο τους να έχουν μια καριέρα ή άλλες πτυχές μιας συνηθισμένης ζωής. Ως Washington Post που αναφέρεται εκείνη την εποχή, η απόφαση αυτή έκανε τον Peter Phillips “το πρώτο παιδί να γεννηθεί σε μια πριγκίπισσα χωρίς τίτλο εδώ για τουλάχιστον 500 χρόνια” ανέφερε το Washington Post. Αυτή η έλλειψη τίτλου έχει περάσει τώρα στις κόρες του. Με όλες τις αναφορές, η οικογένεια ζει μια αρκετά φυσιολογική ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρά την έλλειψη τίτλου, η Savannah είναι ακόμα 14 ετώνth στη γραμμή για το θρόνο. Ωστόσο, όταν γεννιέται το τρίτο παιδί του Will και Kate (που οφείλεται κάποτε τον Απρίλιο), η Savannah θα προσκρούσει λίγο πιο κάτω στη σειρά διαδοχής.