Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για την εισαγωγή των ανθρώπων

Εισαγωγές – όλοι πρέπει να τους κάνουμε. Οι χειρότερες εισαγωγές είναι στην καλύτερη περίπτωση, ενώ οι καλύτερες είναι οι αρχές των όμορφων φιλιών. Στοχεύουμε στην τελευταία. Η κατάλληλη εθιμοτυπία εισαγωγής δεν είναι δύσκολο να κυριαρχήσει, οπότε βουρτσίστε τους κανόνες και θα είστε προετοιμασμένοι την επόμενη φορά που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια εισαγωγή.

Εισαγωγή στη σειρά

Το πρόσωπο που κάνει την εισαγωγή είναι κάποιος που γνωρίζει και τα δύο μέρη και μπορεί να συνδέσει τα δύο, αλλά το άτομο πρέπει επίσης να αποφασίσει με ποια σειρά να κάνει την εισαγωγή. Σύμφωνα με το emilypost.com, η σειρά εισαγωγών συνήθως απαιτεί την εισαγωγή νεότερων ατόμων σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (δηλ. Παιδιά σε ενήλικες) και σε άτομα χαμηλότερης τάξης σε ανώτερης βαθμίδας (δηλαδή σε ασκούμενοι σε διευθυντικά στελέχη). Σύμφωνα με τον Debrett, “Μια νέα άφιξη θα πρέπει να εισαχθεί σε μια ομάδα. Οι σύζυγοι και οι σύζυγοι πρέπει να εισαχθούν ξεχωριστά με το όνομα («John and Emma Debrett»), όχι ως «Τα Debretts».

Ξεκινήστε την εισαγωγή

Μια γενική εισαγωγική φράση πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει μια εισαγωγή. Φράσεις όπως “Θα ήθελα να εισαγάγω …” ή “Θα ήθελα να συναντήσετε …” είναι κατάλληλοι τρόποι για να εισαγάγετε δύο ή περισσότερα άτομα. Το Ινστιτούτο Emily Post συνιστά επίσης να χρησιμοποιείτε “προτιμώμενα ονόματα και τίτλους” και να σκεφτείτε από την πλευρά της τυπικότητας παρά της εξοικείωσης.

Κάντε μια σύνδεση

Αν γνωρίζετε ότι οι δύο άνθρωποι που εισάγετε έχουν κάτι κοινό, το αναφέρετε για να ξεκινήσετε μια συζήτηση μεταξύ τους. Αν όχι, μοιραστείτε κάποιο πλαίσιο για κάθε άτομο για να διευκολύνετε μια συνομιλία.

Επαναλάβετε, Επανάληψη, Επανάληψη

Είναι χρήσιμο για όλους τους εμπλεκόμενους, αν θέλετε να επαναλάβετε τα ονόματα των ατόμων που εισάγετε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι είναι λιγότερο πιθανό να ξεχάσουν το όνομα του άλλου μετά την εμφάνιση των εισαγωγών. Επίσης, η συνάντηση του Debrett συνιστά: “Αν κάποιος πάρει το όνομά σας λάθος, διορθώστε τον το συντομότερο δυνατό, δηλώνοντας σαφώς και σταθερά, αλλά ευγενικά, οπότε δεν υπάρχει λάθος”.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το emilypost.com, και επίσης να είστε βέβαιος να περιηγηθείτε στην εθιμοτυπία εισαγωγής που βρέθηκε στο Debrett’s.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πώς να αποδεχτείτε ευγενικά ένα παραμύθι

Ποιες είναι οι στρατηγικές σας για την εισαγωγή ανθρώπων; Οποιεσδήποτε χρήσιμες συμβουλές έχετε πάρει κατά την εισαγωγή?