Η χειροποίητη βότκα του Τίτο βοηθά τα εγκαταλελειμμένα ζώα να βρουν αγαπημένα σπίτια

Όταν κάποιος αναφέρει τη Χειροποίητη Βότκα του Τίτο, οι λαοί μπορεί να σκεφτούν το αγαπημένο τους καλοκαιρινό κοκτέιλ ή μια μακρά χαμένη κολλεγιακή μνήμη, αλλά αμφιβάλλουμε ότι συσχετίζετε την εταιρεία με τη διάσωση ζώων που έχουν ανάγκη. Αυτό πρόκειται να αλλάξει. Το νότιο εμπορικό σήμα λικέρ τρέχει πράγματι ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Vodka For Dog People, το οποίο βοηθά τα φιλανθρωπικά σωματεία να εκπληρώσουν τις αποστολές τους – από τη στείρωση και τη στείρωση για να βοηθήσουν τα εγκαταλελειμμένα σκυλιά να βρουν αγαπημένα σπίτια. “Ο Τίτο αστείο όλη την ώρα ότι είμαστε εταιρεία φιλανθρωπίας που συμβαίνει επίσης να πουλάει βότκα”, δήλωσε η Nicole Portwood, αντιπρόεδρος της μάρκας μάρκετινγκ στο Tito. “Είναι ένα όχημα για εμάς να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.”

Όταν ο Τίτο ξεκίνησε το αποστακτήριο, ο σκύλος του DogJo ήταν ακριβώς δίπλα του. Το φαγητό του DogJo προσέλκυσε μια περιστρεφόμενη πόρτα αδέσποτων κουταβιών, που ονομάζονταν «σκυλιά αποστακτηρίων». Καθώς ο Τίτο μεγάλωσε, τα σκυλιά έμειναν. Ήξεραν αμέσως ότι έπρεπε να βρουν τρόπο να φροντίσουν τα κατοικίδια ζώα. Από τα ζώα στις ετικέτες μπουκαλιών στο Whisker Τετάρτη στο Instagram, η χειροποίητη βότκα του Τιτό κάνει ό, τι μπορεί για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τα άστεγα κατοικίδια ζώα. “Η Vodka for Dog People είναι μια συνεργασία με πάνω από 800 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς το χρόνο στις Η.Π.Α. και στο εξωτερικό και ότι τους βοηθάμε να βελτιώσουν τις εκδηλώσεις, τις εκστρατείες και τις αποστολές τους για να κάνουν περισσότερα από αυτά που έχουμε να προσφέρουμε”, δήλωσε η Beth Bellanti, για το εμπορικό σήμα.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερα κατοικίδια ζώα που χρειάζονται καλά σπίτια από τα σπίτια που είναι διαθέσιμα για να πάνε. Ο Τίτο προσπαθεί να το αλλάξει. Η εταιρεία πιστεύει ότι τα χρήματα δεν πρέπει ποτέ να είναι ένας παράγοντας που κρατά κάποιον πίσω από την υιοθέτηση ενός φίλου για πάντα. “Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που είναι πολύ κοντά και αγαπητό σε όλες τις καρδιές μας, επειδή η αγάπη είναι ένα καθολικό πράγμα”, δήλωσε η Nicole. “Έτσι, αν μπορέσουμε να βγάλουμε αυτό το εμπόδιο στο κόστος και να φέρει αυτή την αγάπη στο σπίτι κάποιου, τότε αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να είμαστε μέρος”.