Στείλτε τη νότια αγάπη με αυτά τα πλαίσια συνδρομής

 

charleston-epicurian-edited.png
Τσάρλεστον Επίκουρη

Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη του πρώτου έτους στο κολέγιο έλαβε πακέτα φροντίδας μαζί πολύ προσεκτικά από την τόσο δημιουργική μητέρα μου. (Τώρα, τέσσερα χρόνια αργότερα, βρήκα τον εαυτό μου στο τέλος της αποστολής αυτών των πακέτων, καθώς πολλοί φίλοι μετακόμισαν σε όλη τη χώρα για επαγγελματική σταδιοδρομία και περαιτέρω ακαδημαϊκών επιδιώξεων. Και ενώ βάζω μαζί ένα κιβώτιο για έναν Νότιο φίλο που ζει ιδιαίτερα μακριά από αυτή τη γωνιά της χώρας, έφτασα να αναρωτιέμαι τι πρέπει να συμπεριλάβω. Και πραγματικά, τι θα μπορούσε Συμπεριλαμβάνω; (Θα σβήσουν τα μπισκότα; Το τοπικό σαπούνι θα λειώσει;

Τελικά, έμαθα δύο πράγματα από αυτή την προσπάθεια πακέτου περίθαλψης: Ένας, μπορείτε να στείλετε σόδα από ύψος 644 ποδιών σε υψόμετρο 6,035 ποδιών και πάνω από 1,331 μίλια χωρίς να εκραγεί. και δύο, αν το χρειάζεσαι πραγματικά, κάποιος θα χειροποίησει αυτό το κιβώτιο για σένα. Είτε λείπετε το Ώστιν, το Τσάρλεστον ή οπουδήποτε αλλού αυτή η πλευρά του Τέξας, κάποιος εκεί έξω θα νοικιάσει μια γεύση από το σπίτι για σας με τη μορφή κουτιών συνδρομής – καλά επιλεγμένα πακέτα τοπικής φροντίδας.

Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει μερικούς που βρίσκουμε ιδιαίτερα αξιαγάπητοι.

 

batch-600-600.jpg
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Rise & Shine / Φωτογραφία: Έκτορας Sanchez

1. Παρτίδα Η παρτίδα είναι μια υπηρεσία συνδρομητικής θυρίδας που ξέρει πώς να πάρει προσωπική. Οι λαοί της παρτίδας σας επιτρέπουν να διαλέξετε ανάμεσα στο Νάσβιλ, το Τσάρλεστον και το Μέμφις ή μπορείτε να φτάσετε μέχρι και να διαλέξετε ανάμεσα σε επιλογές όπως η παρτίδα δώρων “Rise and Shine”, το “BBQ Backyard”, το “Bath + Body” “παρτίδα δώρων και πολλά άλλα. Οι συνδρομές ξεκινούν από $ 25 και ποικίλλουν σε επιλεγμένη πόλη.

 

 

2. Τσάρλεστον Επίκουρη Αυτά τα μηνιαία κουτιά φέρνουν τη γεύση της Ιερής Πόλης στη βεράντα σας. Ως μέρος της συνδρομής ενός, τριών, έξι ή δώδεκα μηνών, το Charleston Epicurean επιλέγει τέσσερα έως έξι τοπικά προϊόντα γκουρμέ και τα στέλνει κατευθείαν σε εσάς. Τα προϊόντα που προσφέρονται περιλαμβάνουν είδη όπως το Mallows των Haypenny Confectionations, το σαπούνι της παλαιάς φαλαινοθηρίας, το αλάτι μαργαρίτας από το Sea Salt Bulls Bay, το παρθένο ελαιόλαδο και το popcorn της Holy City. Οι συνδρομές ξεκινούν από $ 35.

 

bat-box-2-edited.png

3. Austin BatBox Αν λείπεις από το Ώστιν από μακριά ή απλώς δεν μπορείς να φτάσεις αρκετά από την γευστική πόλη εκεί, το BatBox του Austin θα σου στείλει ένα πακέτο κάθε μήνα με τέσσερα έως πέντε επιλεγμένα καλούδια. Οι εκπλήξεις περιλαμβάνουν τα πάντα, από τα κεριά και το σαπούνι έως το piñata μονόκερου με ένα κολιέ σφαίρας κρυμμένο μέσα. Οι συνδρομές ξεκινούν από $ 25 το μήνα.

 

4. Κουτί Νότια

Οι λαοί στο Box South παραμένουν απασχολημένοι με το ξέσπασμα του Νότου για τοπικές βιοτεχνικές τροφές για να συσκευαστούν και να στείλουν απευθείας σε εσάς. Κάθε μήνα, το Box South στέλνει ένα πακέτο με τέσσερα έως πέντε προσεκτικά επιλεγμένα είδη Southern και μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Οι συνδρομές ξεκινούν από $ 42.

 

georgia-crafted-2-edited.png

5. Γεωργία Εάν η Γεωργία είναι στο μυαλό σας, η υπηρεσία συντήρησης της Γεωργίας Crafted θα αποτελέσει το πακέτο φροντίδας σας γεμάτο με τα καλύτερα προϊόντα της Γεωργίας. Τα κουτιά είναι συχνά θέματα ανάλογα με το μήνα, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα διαφορετικό θέμα, όπως η εκτίμηση του δασκάλου ή η νότια φιλοξενία. Οι συνδρομές ξεκινούν από 29,99 δολάρια το μήνα.