Αυτοί οι αθλητές έκαναν εκατομμύρια, τώρα είναι έσπασαν

Οι μεγαλύτεροι επαγγελματίες στον αθλητισμό έχουν κερδίσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια – αλλά δεν το έχουν κρατήσει όλοι. Εδώ είναι εφτά αθλητές που κέρδισαν μια περιουσία και τελικά βρήκαν ένα κομμάτι μετά από καριέρα άσχημο.

Πυγμαχία αίσθηση Mike Tyson κερδίσει περισσότερα από $ 400 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά έφτασε μέχρι την κήρυξη πτώχευσης το 2003. Ίσως αυτό είναι τι συμβαίνει όταν ξοδεύετε χρήματα για τίγρεις κατοικίδιο ζώο και δύο εκατομμύρια δολάρια μπανιέρες.

Ο Southerner Terrell Owens είναι γνωστός για τις εορταστικές εκδηλώσεις του, αλλά δεν υπήρχαν πολλά για να γιορτάσουν μετά από κακές επενδύσεις. Ένα αποτυχημένο καζίνο της Αλαμπάμα, μια καταρρέουσα αγορά κατοικίας και 50.000 δολάρια μηνιαίων πληρωμών για τη στήριξη τέκνων, τον έστειλαν προς την πτώχευση – όλα αυτά μετά από να κερδίσουν ένα βαρύ ογδόντα εκατομμύρια δολάρια.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και ο διάσημος σκιτσογράφος, η Dorothy Hamill, έκαναν ένα εκατομμύριο δολάρια το χρόνο πατινάζ στις Παπάδες των Παγετώνων. Αλλά αυτός ο πάγος αποψύχθηκε όταν αργότερα αγόρασε την εταιρεία, η οποία τελικά απέτυχε και έστειλε την πατινάζ της στην πτώχευση αντ ‘αυτού.

Ένα άλλο βαρύ hitter που χτυπήθηκε έξω με το χρέος είναι ο Αλαντάμα-γεννημένος Evander Holyfield. Μετά από μια καριέρα με ένα απίστευτο 200 εκατομμύρια δολάρια, έχασε όλα. Η πληρωμή παιδικής μέριμνας για 11 παιδιά που αναφέρθηκαν έχει ειπωθεί ότι συνέβαλε στις οικονομικές δυσκολίες του.

Ο πρώην αστέρας της NBA, Antoine Walker, κέρδισε περισσότερα από εκατό οκτώ εκατομμύρια δολάρια μέσω της δεκαετούς καριέρας του στο NBA. Και οι εκθέσεις ανέφεραν ότι υποστήριζε οικονομικά 70 μέλη της οικογένειας και της οικογένειάς του. Αλλά αυτή η γενναιοδωρία – μαζί με τις φτωχές δαπάνες και την αποτυχία – οδήγησε σε μαζικό χρέος και πτώχευση το 2010.

Ο πρώην στρατηγός της New York Jets, Mark Brunell, κέρδισε περίπου πενήντα εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Αλλά ήταν κακές επενδύσεις σε ακίνητα και επιχειρηματικά δάνεια που τα πήραν όλα. Έκανε πτώχευση το 2010, με χρέη περίπου 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Texan Sheryl Swoopes ήταν κάποτε το λαμπερό αστέρι της WNBA, τραπεζών πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως η πρώτη γυναίκα μπάσκετ για να έχει τα πάνινα παπούτσια της – τα Nike Air Swoopes. Οι κοκκινιστές δικηγόροι και πράκτορες λέγεται ότι είναι οι ευθύνες για την πτώχευσή της το 2004.vi