Βαθιά στην καρδιά του Τέξας κάθεται ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης που παράγει πίτες πεκάν 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Η μοναδική αυτόματη μηχανή πώλησης είναι η δημιουργία της οικογενειακής ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσης του αγροκτήματος Berdoll Pecan στο Cedar Creek του Τέξας. Οι ιδιοκτήτες ονειρεύτηκαν την ιδέα να συμβαδίσουν με τη συντριπτική ζήτηση για τις απολαυστικά κολλώδεις απολαύσεις τους, σύμφωνα με τον Atlas Obscura. Εκτός από τις ολόκληρες πίτες, η εταιρεία επίσης πωλεί μελιτζάνες με επικάλυψη με μακαρόνια και σοκολάτες (και βαρετό υγιές υλικό, επίσης) στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Αλλά αν έχετε οδηγήσει σε όλη τη διαδρομή εκεί, σίγουρα θα θέλετε μια πίτα.

Οι πίτες τους ψήνονται καθημερινά και αποκαθίστανται συχνά, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε φορά που παίρνετε ένα φαγητό για μια τέλεια τραγανή πίτα πεκάν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κυλήσετε τον αυτοκινητόδρομο 71. Μην ανησυχείτε, ακόμα κι αν οδηγείτε μέσα από το Texas late τη νύχτα, είναι σχεδόν αδύνατο να χάσετε το κατάστημα Berdoll Pecan Candy & Gift Company, χάρη στην κυρία Pearl, τον ψηλό σκίουρο 14 ποδιών που κρατάει ένα πεκάν που στέκεται φρουρός πάνω από το μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Αυτη ειναι το μεγαλύτερο άγαλμα σκίουρου στον κόσμο και ως εκ τούτου έχει τη δική της ιστοσελίδα και online γκαλερί. Προσθέστε μια φωτογραφία και μια πίτα και θα έχετε τα τέλεια αναμνηστικά από ένα οδικό ταξίδι στο Τέξας.

Ενώ η πίτα πεκάν είναι νόστιμη οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, μπορεί να θέλετε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στο Berdoll 13 Ιουλίου, η οποία είναι Εθνική Ημέρα Pie Pecan.