Το Dream Virginia Farm της Jackie Kennedy είναι προς πώληση

Η Τζάκι Κένεντι πέρασε την παιδική της ηλικία στη Βιρτζίνια, οπότε όταν ήρθε η ώρα να δημιουργήσει το ιδανικό σημείο απόδρασης, κοίταξε τη χώρα των αλόγων της Βιρτζίνια. Έχει σχεδιάσει ένα σπίτι πέντε υπνοδωματίων που περιβάλλεται από τα βουνά Blue Ridge, κοντά στο Middleburg, Βιρτζίνια, και το έχτισε ως ένα ήσυχο καταφύγιο από την πολιτική σκηνή της Ουάσινγκτον. Ονομάστηκε το σπίτι Wexford, μετά τον ιρλανδικό νομό, ότι η οικογένεια του JFK έφυγε στα μέσα του 19ου αιώνα για να ακολουθήσει το αμερικανικό όνειρό τους και αγάπησε απολύτως τον τόπο. Τώρα, το σπίτι διακοπών της JFK και της Virginia της Jackie μπορεί να είναι δικό σου για 3,99 εκατομμύρια δολάρια. 

Η Τζάκι αγαπούσε τη Γουέξφορντ επειδή σχεδίασε την ίδια. Έγραψε τα σχέδια, χρησιμοποιώντας την παλιό σχολική έκδοση του Pinterest και σπάζοντας εμπνευσμένες εικόνες από Maison & Jardin και Καλύτερες κατοικίες και κήποι και να μοντελοποιήσει την κουζίνα μετά από αυτή στο σπίτι της μητέρας της. Όταν τελείωσε τα σκίτσα της, έφερε ο τοπικός αρχιτέκτονας Keith Williams να καταρτίσει τα τελικά σχέδια για το σπίτι.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σπιτικό στυλ ράντσο με πέντε υπνοδωμάτια, πέντε και μισό λουτρά, μια ταράτσα που τρέχει κατά μήκος του καθιστικού και της τραπεζαρίας, γήπεδα τένις και πισίνα και υπέροχη θέα στα βουνά Blue Ridge το κτήμα των 166 στρεμμάτων. Ως Jackie ήταν ένας άπληστος ιππικός που πέρασε καλοκαίρια που οδήγησε άλογα το αγρόκτημα των παππούδων στα Χάμπτον, το ακίνητο διαθέτει επίσης υπαίθρια βοσκοτόπια και στάβλους αλόγων.

Η JFK και η Jackie δεν ήταν το μοναδικό προεδρικό ζευγάρι που έμεινε στο Wexford. Λίγο μετά την εκλογή του Ρόναλντ Ρέιγκαν στο αξίωμα, νοίκιασε το σπίτι ως βάση των επιχειρήσεων, ενώ προετοίμασε να γίνει πρόεδρος.

Σύμφωνα με Αρχιτεκτονική Ψηφιοποίηση, ο οποίος πήρε μια σπάνια ματιά στο αγρόκτημα το 2015, η JFK δεν ήταν οπαδός της υποχώρησης. Στην πραγματικότητα, αυτός “δεν φέρεται να μου αρέσει καθόλου ο τόπος”. Τζάκι, όμως, το λάτρευε.

“Το σπίτι μπορεί να μην είναι τέλεια αναλογικά, αλλά έχει τα πάντα” έγραψε σε ένα από τα περιοδικά της τεκμηρίωση της κατασκευής του σπιτιού. “Όλα τα μέρη που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε ο ένας από τον άλλο. Έτσι ο σύζυγος μπορεί να έχει συναντήσεις. Τα παιδιά παρακολουθούν τηλεόραση. Χρώμα σύζυγος ή εργασία στο γραφείο. Η νοσοκόμα έχει δικό της δωμάτιο. Βοηθήστε ένα μέρος για να καθίσετε. Όλα τα πράγματα τόσο μεγαλύτερα σπίτια δεν έχουν. Νομίζω ότι είναι λαμπρό! “

Μετακινηθείτε για να δείτε αυτό το αγρόκτημα αλόγου.