Οι κομψές τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης καταλαμβάνουν μικρότερη ακίνητη περιουσία. Ακόμα, αν δεν είναι σε εξέλιξη, δεν είναι ακριβώς ένα υπέροχο σημείο εστίασης. Λύση: Απόκρυψη της τηλεόρασης πίσω από το αγαπημένο σας έργο τέχνης με αυτό το υπέροχο νέο προϊόν.

Τηλεόραση στο QT
Αυτή η οθόνη μοιάζει ακριβώς με μια ζωγραφική πλαισιωμένη, αλλά, με το πάτημα ενός κουμπιού σε ένα τηλεχειριστήριο, η οθόνη κυλά πάνω και μέσα στο πλαίσιο για μια ανεμπόδιστη θέα της τηλεόρασης. Η εικόνα υψηλής ανάλυσης εκτυπώνεται σε καμβά και τραβάει τεντωμένη όταν είναι κλειστή. Η ίδια η τηλεόραση βρίσκεται πίσω στον τοίχο και είναι εντελώς ανιχνεύσιμη όταν η οθόνη είναι κάτω.

Ξεχάστε το Armoire
Οι μέρες του ογκώδους ψυχαγωγικού σπιτιού τελειώνουν. Αυτές οι οθόνες μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν οπουδήποτε στο σπίτι, αλλά ένα από τα αγαπημένα μας σημεία είναι μπροστά από μια τηλεόραση που βρίσκεται πάνω από το τζάκι. Τι καλύτερο μέρος για μια μεγάλη ζωγραφική ή φωτογραφία; Μην ανησυχείτε για τη θερμότητα. Οι μονάδες οθόνης είναι εξαεριωμένες για να λάβουν υπόψη αυτό. Οι τηλεοράσεις μπορούν να τοποθετηθούν σε επιφάνειες ή σε εσοχές. Η εγκατάσταση σε εσοχή απαιτεί βάθος από 6 έως 7 ίντσες, ενώ η τοποθέτηση επί της επιφάνειας εξαρτάται από το ίδιο το πλαίσιο για να αποκρύψετε τη συσκευή, γεγονός που μπορεί να περιορίσει τις επιλογές σας. Η Vutec, κατασκευαστής του ArtScreens, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ερευνήσει τις διαθέσιμες επιλογές (www.vutec.com). 

Ξεκινήστε με την τέχνη
Η επιλογή της τέχνης για την οθόνη σας είναι ένα σημαντικό βήμα. Λόγω των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων, δεν λειτουργεί τίποτα. Συντελεστής αυτών των εκτιμήσεων όταν επιλέγετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πρωτότυπη φωτογραφία ή μια ζωγραφική για όσο διάστημα είστε κύριος των δικαιωμάτων σε αυτήν. Εάν το κάνατε, πηγαίνετε για αυτό.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές παρέχουν μια ευρεία επιλογή έργων τέχνης που διαθέτουν άδεια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μπορεί να ισχύουν κάποια τέλη δικαιωμάτων. Φροντίστε να ρωτήσετε μπροστά.