Ρίξτε το Ultimate Party Απόκριες

Τελικός Halloween Party Ideas
Κάρολ Γιέστε

Πάρτε εορταστική με διασκέδαση διακοσμήσεις, τα τρόφιμα δάχτυλο, και τρομακτική μουσική για το απόλυτο πάρτι Απόκριες αυτή τη σεζόν. Οι ιδέες μας για εύκολο πάρτι αποκριών καθιστούν μια εορταστική πτώση που συγκεντρώνει ένα αεράκι – δεν θα σπάσετε ακόμη και την τράπεζα.

Δημιουργήστε μια ανατριχιαστική αυλή

Χαμηλός φωτισμός με εύκολο φωτισμό από χαρτοσακούλα και λευκά φαντάσματα φύλλων που κρέμονται από δέντρα με γραμμή αλιείας είναι ένα γρήγορο. Ο αγαπημένος μας τρόπος να φτιάξουμε την αυλή σας είναι ο απλός καθαρισμός και ο φθηνός πλαστικός ιστός αράχνης. Αποκτήστε το στο τοπικό κατάστημα βιοτεχνίας ή κάντε online.  Σχετικές: Fabulous Fall Διακόσμηση Ιδέες

  

Μην ξεχάσετε τα παιχνίδια διασκέδασης

Μπορείτε να bob για τα μήλα, να κρεμάσετε ένα witchy pinata ή να δώσετε μερικά από τα αγαπημένα σας παιχνίδια για πάρτι ένα αποκριές spin-τρομακτικές σαρωτικές ίσως; Απλά βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που έχουν δημιουργηθεί τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Αγαπάμε αυτό το εορταστικό πτώμα Charlie Brown για τα παιδιά.

Σερβίρετε Spooky Σνακ

Μπορείτε να μετατρέψετε σχεδόν οτιδήποτε σε εδέσματα εμπνευσμένα από το Halloween. Η γροθιά του κόμματος σας γίνεται μαραθοποιός όταν σερβίρεται σε μαύρο καλοκαίρι. Οι φράουλες μετατρέπονται σε φαντάσματα όταν βυθίζονται σε λευκή σοκολάτα. Και μπορείτε να φτιάξετε αράχνες από σχεδόν κάθε σάλτσα ή βούτυρο με αντίθεση. Ελέγξτε τι κάναμε με αυτό το κέτσαπ και τη μουστάρδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπουκάλι εκτοξευτήρα και μια οδοντογλυφίδα για τη δημιουργία γραμμών. 

 Σχετικές: 12 Ιδέες τέχνης αποκριών νυχιών

Ενεργοποιήστε τους τρομακτικούς τόνους

Κανένα πάρτι αποκριών δεν είναι πλήρες χωρίς το κατάλληλο κομμάτι ήχου. Μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από ελεύθερες λίστες αναπαραγωγής τόσο για το Spotify όσο και για την Pandora – όλα από την ηχηρή πόρτα που ακούγεται να φωνάζει τη νύχτα. Αγαπάμε επίσης αυτό το κλασικό ρεκόρ Monster Mash.

Φουσκώστε σε μια ξηρή μηχανή πάγου

Τίποτα δεν λέει Απόκριες αρκετά σαν μια χαμηλή συνεδρίαση ομίχλη που σέρνεται μέσα από τους χώρους σας, είτε σε εσωτερικό είτε έξω. Ενώ είναι λίγο ακριβό, μια μηχανή ξηρού πάγου αξίζει την επένδυση εάν σκοπεύετε να ρίξετε αποκριές κόμματα χρόνο με το χρόνο. Μπορούν ακόμη και να είναι διασκεδαστικοί σε μια μπροστινή βεράντα για να ξεγελάσουν τα κόλπα-ή-treaters.

Σχετικά: Πρόσωπο: Τα μωρά έχουν καλύτερες αποκριές κοστούμια από εσάς 

Φιλοξενήστε έναν διαγωνισμό κοπής κολοκύθας

Όλοι αγαπούν έναν καλό ανταγωνισμό και τι καλύτερα να έχει κανείς από ένα jack-o-lantern που κάνει; Καλύψτε ένα υπαίθριο τραπέζι με τσάντες βιοτεχνίας ή χαρτοπωλείου για εύκολο καθάρισμα. Ρυθμίστε μερικά κιτ σκάλισμα-και φυσικά κολοκύθες-και θα είστε έτοιμοι να φιλοξενήσετε τον διαγωνισμό σας.