Θέλετε να πληρώσετε $ 10.000 για να βρείτε το καλύτερο μπάρμπεκιου στην Αμερική; Reynolds Wrap είναι μίσθωση!

Εσύ ονειρεύεσαι σε αποχρώσεις καπνού του χεριού; Έχετε Wet-Naps σε σας ανά πάσα στιγμή; Είναι η ιδέα σας να διαβάζετε την τηλεειδοποίηση μέσω μιας συλλογής συνταγών μπάρμπεκιου; Έχουμε τη δουλειά για σένα!

Η Reynolds Kitchens, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του Reyndols Wrap, αναζητά έναν “Αρχιτέκτονα Grilling” (ahem, CGO) για να αυξήσει το ψηφιακό περιεχόμενο μπάρμπεκιου. Στον προσωρινό ρόλο, θα πεταχτείτε γύρω από την Αμερική για δύο εβδομάδες – ξενοδοχεία, ταξίδια και βόλτες, βέβαια, συμπεριλαμβανόμενα – σε αναζήτηση του μεγαλύτερου συμβόλου της χώρας και να συλλέξει ένα λιπαρό payroll των $ 10.000 για να ξεκινήσει. Μπόνους: Μπορείτε να φέρετε μαζί έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας για το νόστιμο ταξίδι.

Τι άλλο ξέρουμε γι ‘αυτή την ουράνια περιπέτεια; “Εκτός από το γέμισμα του προσώπου τους, το CGO θα συμμετάσχει σε ερωτήσεις με τους σεφ, θα τραβήξει φωτογραφίες και θα δοκιμάσει μερικές τεχνικές μαγειρικής και συνταγές – οι οποίες θα εμφανιστούν στην ReynoldsKitchens.com και στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων της εταιρείας” αναφέρει ο Bridget Hallinan για Condé Nast Traveler. “Πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά μας είπαν ότι το CGO θα επισκεφθεί το Νάσβιλ, το Μέμφις, το Κάνσας Σίτι, το Ντάλας και το Ώστιν για το ταξίδι τους δύο εβδομάδων – μερικές από τις καλύτερες μπάρμπεκιου της Αμερικής. ” 

Για να υποβάλετε αίτηση, στείλτε email σε μια φωτογραφία του εαυτού σας για ψήσιμο με 100 λέξεις για το λόγο που είστε ιδανικός για την εργασία στο [email protected] μέχρι τη Δευτέρα 13 Αυγούστου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συνταγές σάλτσας μόνο για μπάρμπεκιου θα χρειαστείτε ποτέ

Είναι πολύ άσχημο ότι δεν μας προσφέρουν μια διεύθυνση αλληλογραφίας, ώστε να μπορούμε να ανακαλύψουμε μερικά μπισκότα, mac και τυρί, καθώς και αλλοδαπός χοιρινό κοτόπουλο και bourbon για να σφραγίσουμε τη συμφωνία.