Αυτά ήταν τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών του 2017

Είναι το τέλος του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε επισήμως να κοιτάξουμε πίσω και να στρογγυλάμε ό, τι αγαπούσαμε περισσότερο το 2017 – από τις πιο ακροατές μας τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι τις πιο δημοφιλείς τάσεις του γάμου. Και μια από τις αγαπημένες μας στρογγυλοποιήσεις για να μελετήσετε είναι τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών του έτους. Χάρη σε Όνομαberry.com, μπορούμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Ο ιστότοπος μνημείων μωρών δημιουργεί τις λίστες του υπολογίζοντας ποιες σελίδες ονομάτων έλαβαν τις περισσότερες προβολές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Η ανάλυσή της προσδιορίζει τις τρέχουσες τάσεις των ονομασιών του μωρού και βοηθά επίσης να προβλέψει τη δημοτικότητα στο μέλλον.

Το 2017 είδε με έκπληξη κάποιες μεγάλες αλλαγές στα δημοφιλή ονόματα, ειδικά στην πλευρά των αγοριών. Ο Atticus, ο ηρωικός πατέρας του Harper Lee Για να σκοτώσει ένα Mockingbird, είναι το νούμερο 1 για τα αγόρια και η Olivia παραμένει το νούμερο 1 για τα κορίτσια, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Και υπάρχουν τρία νέα ονόματα που εμφανίζονται στις πρώτες 10 λίστες και για τα δύο φύλα για πρώτη φορά: Cora, Maia και Amara για κορίτσια, και Theodore, Jasper και Henry για αγόρια.

Nameberry σημειώνει ότι το πιο κοινό του για την κατάταξη μεταξύ των ονομάτων των κοριτσιών για να αλλάξει πιο γρήγορα, που σημαίνει στυλ και τάση μπορεί να είναι πιο σημαντική για τους γονείς που ονομάζουν τις κόρες τους από τους γιους τους. Ωστόσο, με τη μεταβολή που υπάρχει στη λίστα των αγοριών του τρέχοντος έτους, φαίνεται ότι αυτό μπορεί να γίνει ο κανόνας και για τα δύο φύλα.

  Συγγνώμη Y'all, το Cat Purring σας δεν σημαίνει ότι είναι ευτυχής να σας δούμε

Πολλά από τα πρόσφατα δημοφιλή ονόματα – ή ονόματα που αυξήθηκαν σημαντικά στη δημοτικότητα – φέτος έχουν δεσμούς με τη μυθολογία, τους αρχαίους πολιτισμούς και την κλασική λογοτεχνία, όπως οι Arthur, Ophelia, Sila και Dante. Φυσικά, επειδή η μεθοδολογία του Nameberry βασίζεται στο ενδιαφέρον αναζήτησης σε ονόματα και όχι σε μια πραγματική συσχέτιση ονομάτων από νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, πιθανότατα να είναι επικίνδυνο προς τα πιο δημοφιλή ονόματα, αφού οι γονείς που δίνουν στα παιδιά τους οικογενειακά ή παραδοσιακά ονόματα πιθανώς δεν τα αναζητούν Διαδίκτυο.

Ελέγξτε τα υπόλοιπα από τα δέκα ονόματα και στις δύο λίστες:

2017 Κορυφαία δέκα ονόματα για τα κορίτσια:

  1. Olivia
  2. Cora
  3. Αμαλία
  4. Σαρλότ
  5. Isla
  6. Ισαβέλα
  7. Μάια
  8. Αυγή
  9. Amara
  10. Ava

WATCH: 18 Κοινά ονόματα μωρών που στην πραγματικότητα είναι παράνομα σε άλλες χώρες

2017 Κορυφαία δέκα ονόματα για τα αγόρια:

  1. Αττική
  2. Asher
  3. Γρύλος
  4. Θεόδωρος
  5. Ιασπις
  6. Μήλος
  7. Ο Oliver
  8. Σίλας
  9. Αυτεπαγωγής
  10. Wyatt