ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε ενθουσιασμένος: Clifford το μεγάλο κόκκινο σκυλί επιστρέφει στην τηλεόραση

Έτοιμοι να κρεμάσετε ξανά με τον Clifford και την Emily Elizabeth; Έχετε τύχη.

Clifford το μεγάλο κόκκινο σκυλί θα απολαύσει μια τηλεοπτική επανεκκίνηση που παρήγαγε η Scholastic Entertainment το ντεμπούτο της το φθινόπωρο του 2019. Η εκπομπή θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στο Amazon Prime Video και στο PBS Kids. Η αρχική έκδοση της σειράς κυκλοφόρησε το 2000 στο PBS και προβλήθηκε στο δίκτυο για τρεις εποχές.

Με βάση τα άγρια ​​δημοφιλή και βέλτιστα πωλημένα παιδικά βιβλία του Norman Bridwell, η σειρά θα αποτελείται από 39 επεισόδια και θα περιλαμβάνει αρκετά συναρπαστικά ντεμπούτο χαρακτήρα.

“Υπάρχει κάτι που διαρκεί στο ευγενές, πιστό πνεύμα του Clifford που αγγίζει τους οπαδούς ακόμα και όταν γίνονται ενήλικες”, ανέφερε ο Iole Lucchese, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Οι Νιου Γιορκ Ταιμς Αναφορές. “Βλέπουμε σε αφιερώματα στα κοινωνικά μέσα και στην τέχνη του φανταστικού και φυσικά σε όλους τους γονείς που μεγάλωσαν με τον Clifford και τώρα μοιράζονται την αγάπη τους γι ‘αυτόν με τα προσχολικά τους».

Από το 2019 εξακολουθεί να είναι ένας τρόπος μακριά, πείτε την όρεξή σας αναζωογονώντας τον εαυτό σας σε αυτά τα παιδικά κλασικά από Καληνύχτα φεγγάρι προς το Το Web του Σάρλοτ.