Ας είμαστε πραγματικοί, δεν είχαμε ποτέ συναντήσει ένα μίξερ KitchenAid πέντε τετραγώνων που δεν μας άρεσε. Το κλασικό εργαλείο κουζίνας φαίνεται υπέροχο σε οποιοδήποτε χρώμα και τώρα η εταιρεία μαγειρικών σκευών μας δίνει περισσότερους τρόπους από ποτέ να προσαρμόσουμε τους αγαπημένους μας μίκτες.

Εδώ, έφτασε τελικά μια πληθώρα πανέμορφων νέων σχεδιασμών μπολ για να ανταλλάξουν το βαρετό ανοξείδωτο χάλυβα ή γυάλινα μπολ. Την άνοιξη αυτή, το KitchenAid έχει κάνει μια σειρά από νέα κύπελλα για τα οποία είμαστε σπορ, όπως ένα μπλε floral σχέδιο, ένα μοτίβο τροπικών φύλλων, ένα κομψό μαύρο και άσπρο ριγωτό μπολ και μια κεραμική επιλογή με υφή.

Βοήθεια στην κουζίνα Leaf Bowl
Ευγένεια kitchenaid.com

Είναι βέβαιο ότι θα είναι δύσκολο να επιλέξετε μόνο ένα. (Λοιπόν, υποθέτουμε ότι αυτά είναι τα Χριστούγεννα, τα γενέθλια και τα μητρώα γάμου, και ότι ολόκληρη η τάση συνδυασμού και αντιστοίχισης.)

WATCH: Εδώ είναι γιατί ένα μολύβι μπορεί να είναι το νέο αγαπημένο εργαλείο κουζίνας σας

Όλα τα είδη λεβήτων λιανικής από 109,99 δολάρια έως 119,99 δολάρια και είναι συμβατά με όλους τους μίξερ stand 4,5-και-5-quart. Τώρα, το μόνο μας ερώτημα είναι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εντυπωσιακό τραπέζι του μπολ σε φύλλα?