Οι Υιοί της Paula Deen παίρνουν στην επιχείρηση κρασιού

Την επόμενη φορά που θέλετε να μαστίσετε μια παρτίδα κοτόπουλου Lady and Sons σε σάλτσα κρασιού, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι κρασί που δημιουργήθηκε από τους δικούς του γιους της Paula Deen. Ο Jamie και ο Bobby Deen ξεκινούν μια συλλογή κρασιού, που ονομάζεται Savannah Cellars. Η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία κρασιών, συμπεριλαμβανομένου ενός Chardonnay, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μια σάλτσα κρασιού, καθώς και ένα κόκκινο μίγμα που αναπτύχθηκε από τον Jamie κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην αμπελουργική χώρα της Καλιφόρνια.

Δεν είστε σίγουροι ποιο κρασί πρέπει να συνδυαστεί με το Jamie’s σάντουιτς με τυρί καπνιστό πιμιέτο ή Bobby’s sarsaparilla βασισμένο ζαμπόν; Τα κρασιά τους έρχονται με προτάσεις ζευγαρώματος. “Η σύζευξη κρασιών αποτελεί μέρος της επιχείρησής μας εδώ και 30 χρόνια, γι ‘αυτό είναι μια φυσική κατάσταση που είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε”, ο Jaime είπα Σαβάνα Τώρα.

Για να δημιουργήσουν τα κρασιά τους, ο Jamie και ο Bobby Deen συνεργάστηκαν με τον κύριο οινοπαραγωγό Doug Margerum, διευκολύνοντας τους ονειροπαγίδες του Margerum να απολαύσουν το νόστιμο κρασί του Southerners χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν μέχρι το τέλος του Αμπελώνας Santa Barbara. Οι Deens συνεργάστηκαν με τη Margerum για να δημιουργήσουν κρασιά που θα συνδυάσει τέλεια με το “φαγητό, την οικογένεια και τη διασκέδαση”, που μοιάζει με τη συνταγή για ένα τέλειο βράδυ με φίλους, όπως και η Paula Deen δίδαξε τους γιους της.

“Μας δίδαξε πάντα να καλωσορίζουμε τους επισκέπτες όπως ήταν μέρος της δικής μας οικογένειας”, λέει ο Jamie ένα δελτίο τύπου. “Αυτή είναι ακριβώς η συλλογή … η ζεστασιά και η φιλοξενία.”

Εκτός από τα κρασιά, οι αδερφοί Deen θα πουλούν και δικά τους γραμμή μαγειρικών σκευών και αξεσουάρ κουζίνας στο Evine, που σημαίνει ότι την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μια παρτίδα κρέατος από τυρί cheeseburger της Paula θα μπορούσε να είναι στα σκεύη των γιων της.

Ενώ η Paula εξακολουθεί να είναι ο επικεφαλής σεφ στην οικογένεια, οι γιοι της εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν τη φήμη της οικογένειας για τη νότια φιλοξενία. Έχουν φιλοξενήσει εκθέσεις δικτύου τροφίμων όπως Νότια Fried Road Road και δημοσίευσε πολλά βιβλία μαγειρικής γεμάτα με οικογενειακές συνταγές, όπως Το Deen Bros. Cookbook-Συνταγές από το δρόμο και Ελάτε να φάτε.

WATCH: Τρεις τρόποι δημιουργίας για να τυλίξετε ένα μπουκάλι κρασιού

Επιπλέον, ο Jamie βοήθησε τη μητέρα του να ξεκινήσει τη γνωστή υπηρεσία παράδοσης σάντουιτς Savannah The Bag Lady και τώρα μπορεί να δει στο Food Network για το δείπνο του Σπίτι για δείπνο με τον Jamie Deen. Στο όνομα της ντεμοντέ αδελφικής αντιπαλότητας, ο αδελφός του Bobby φιλοξενεί τη μαγειρική του παράσταση, Μη γεύματα της μαμάς μου, στο κανάλι μαγειρικής, προσφέροντας μια υγιή περιστροφή στα Southern favorites.

Τα νέα μαγειρικά σκεύη και η συλλογή κρασιών θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου Εβιν, Έτσι ελέγξτε τις τοπικές καταχωρίσεις σας.