Παίκτης παλεύουν τους αγρότες για να καταστρέψουν τα γενετικά έξαλλα Petunia

Σε μια σκηνή ακριβώς από το θρίλερ sci-fi του 1971, “Το στέλεχος Ανδρομέδα”, οι καλλιεργητές θερμοκηπίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο για να συγκρατήσουν το ανεξήγητο ξέσπασμα ενός αλλοδαπού λουλουδιού προτού μολύνει τους κήπους και τους ανθρώπους που τους αγαπούν – πορτοκαλί πετούνια.

Αυτή η καταστροφή στη διαδικασία ήταν αναπόφευκτη με όλους τους λογαριασμούς, λαμβάνοντας υπόψη την προφητική στήλη του Grumpy στις 11 Απριλίου 2013. “Αυτές οι καστανόκλειστες καμπάνες δακτυλίγουν τις φωνές μου”. Αυτή η θέση επεσήμανε ότι οι πετούνιες, τόσο ωραίες και ποικίλες όσο είναι, δεν έρχονται με πορτοκαλί χρώμα. Οι κτηνοτρόφοι και οι επιστήμονες διατύπωσαν με θρησκευτικό τρόπο το “The Grumpy Gardener” (όπως και όλοι οι άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους) και πήραν την κριτική μου στην καρδιά. Με την πυρετώδη αγάπη τους να λυγίσουν τα όρια της φύσης και να κερδίσουν την έγκρισή μου, μερικοί από αυτούς πήγαν πολύ μακριά. Δημιούργησαν νέες πετούνιες χρησιμοποιώντας ένα γονίδιο που δεν προέρχεται από διακοσμητικό λουλούδι, αλλά από χλοοτάπητα. Καλαμπόκι.

Σωστά. Ένα γονίδιο από καλαμπόκι, ένα άσχετο φυτό που δεν θα μπορούσε ποτέ να αναπαραχθεί με μια πετούνια από μόνο του, παράγει πορτοκαλί πετούνιες όπως αυτές που βλέπετε παραπάνω. Αυτό καθιστά τις γενετικά τροποποιημένες πορτοκαλιές πετούνιες (ΓΤΟ) που είναι παράνομες τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) λέει ότι οι καταναλωτές που έχουν ήδη αγοράσει αλουμινένιες πετούνιες πορτοκαλιού δεν χρειάζεται να αναλάβουν δράση, καθώς οι πετούνιες δεν βρίσκονται στην τροφική αλυσίδα. Αλλά τι γίνεται αν ένα παιδί τρώει ένα; Μπορεί η κυβέρνησή μας να εγγυηθεί ότι οι απόγονοι από αυτό το αθώο θύμα δεν θα γεννηθούν με πορτοκαλί μάτια? Οχι. Ίσως γι ‘αυτό εξασφαλίζει ότι οι παραγωγοί, οι διανομείς και οι λιανοπωλητές θα αφαιρέσουν και θα καταστρέψουν αμέσως όλες τις πετούνιες πορτοκαλιού. Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε μια γενιά παιδιών με πορτοκαλί μάτια. Τα μπλε μαλλιά είναι αρκετά κακά.

Ελπίζω ότι όλοι μάθαμε κάτι από αυτό το τρομακτικό επεισόδιο. Εάν όχι, τι θα ακολουθήσει; Μια πορτοκαλιά ορτανσία?

Πορτοκάλι Hydrangea
μέσω του flowerpicturegallery.com

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα μόνο γονίδιο από μια κολοκύθα.