Καλώς ήλθατε στις διακοπές σας Disney, όπου οι μέρες είναι μαρμελάδες γεμάτες δραστηριότητες και ποτέ δεν φαίνεται να υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε ό, τι θέλετε να απολαύσετε. Τι γίνεται αν υπήρχε ένας καλύτερος τρόπος για να πιέσετε περισσότερη διασκέδαση στην εμπειρία της Disney World; Υπάρχει.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο The Points Guy, μπορεί να λείπεις σε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας στο Magic Kingdom της Disney World: Disney Early Morning Magic. “Για την τιμή των $ 69 για τους ενήλικες και των $ 59 για τα παιδιά (αυτά τα δύο και τα κάτω είναι δωρεάν), μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το Early Morning Magic της Disney.Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με τις παρόμοιες αλλά πολύ διαφορετικές Extra Magic Hours πάρτε μόνο με τη διαμονή σε ένα θέρετρο της Disney », γράφει το Summer Hull. “Η πρόσβαση στην Disney Early Morning Magic είναι ένα ειδικό πακέτο που μπορείτε να αγοράσετε, το οποίο περιλαμβάνει είσοδο για να επιλέξετε βόλτες στο Fantasyland στο Magic Kingdom πριν το πάρκο ανοίξει επίσημα.” Αξίζει να σημειωθεί ότι απαιτείται επίσης τακτική είσοδος θεματικού πάρκου.

WATCH: Αγάπη της Disney World; Τώρα μπορείτε να ζήσετε εκεί – όπως και τα δικαιώματα

Λοιπόν, τι γίνεται με αυτό; Στην ιστοσελίδα της Disney, η εταιρεία δηλώνει ότι το Early Morning Magic σας δίνει πρόσβαση σε τρία αγαπημένα αξιοθέατα του Fantasyland: Οι πολλές περιπέτειες του Winnie the Pooh, Το τρένο ναυσιπλοΐας επτά νάνων και η πτήση του Peter Pan. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν πρωινό στο Pinocchio Village Haus για να τους δώσουν νόστιμα καύσιμα για την κουραστική μέρα μπροστά.

Η νωρίς το πρωί Magic στο Disney World συμβαίνει από τις 7:45 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. στις επιλεγμένες Κυριακές και Τρίτη – γι ‘αυτό φροντίστε να διοχετεύσετε το εσωτερικό σας Ωραία Κοιμωμένη Η πριγκίπισσα Aurora το βράδυ πριν την έξοδό σας.