Είναι εύκολο να αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι σε ένα βιβλιοπωλείο, αλλά οι επισκέπτες του Thomasville, του The Bookshelf της Γεωργίας δοκιμάζουν κάτι περισσότερο – αισθάνονται εντελώς στο σπίτι τους.

Με την είσοδο στο φωτεινό, ευρύχωρο χώρο με βιβλιοθήκες που βρίσκεται στο South Broad Street του Thomasville, οι επισκέπτες είναι γοητευμένοι. Κάποιοι θα τραβήξουν στα άψογα επιτηρούμενα ράφια, ενώ άλλοι θα θέλουν να περιηγηθούν στη ζωντανή επιλογή περιοδικών και λογοτεχνικών περιοδικών. Ακόμα άλλοι θα εγκατασταθούν κοντά στο μπροστινό μέρος του καταστήματος για ένα παιχνίδι σκακιού. Ο νεαρότερος της ομάδας θα βιώσει ευχάριστη απόλαυση στο τμήμα των παιδιών – ένας άνετος χώρος ιδανικός για να ερωτευτεί ξανά και ξανά τα βιβλία.

Annie B. Jones, Owner of The Bookshelf
Annie B. Jones, Ιδιοκτήτης
Φωτογραφία: Robbie Caponetto

Η ιδιοκτήτρια Annie B. Jones πήρε το τιμόνι στο The Bookshelf το 2013 και, παράλληλα με την ακούραστη ομάδα της, δημιούργησε ένα συναρπαστικό κύκλο εκδηλώσεων και προσφορών – τα οποία συνοδεύονται από το θερμότερο από τα χαιρετισμούς. Τα εργαστήρια, οι ιστορίες για τα παιδιά, τα λογοτεχνικά γεύματα, οι συνεντεύξεις συγγραφέων, οι νυχτερινές νυχτερινές νυχτερινές βραδιές βιβλίων και η υπηρεσία συνδρομής για ενήλικες και παιδιά είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους το κατάστημα συνδέει μέλη της κοινότητας όχι μόνο με βιβλία που θα αγαπήσουν , αλλά και με άλλους που μοιράζονται τα συμφέροντά τους. Το βιβλιοθήκη έχει γίνει ένα πραγματικό κοινοτικό κέντρο που προωθείται από έναν ενθουσιασμό για τα βιβλία και τους ανθρώπους που τους αγαπούν.

ο Bookshelf
Ευγενική προσφορά του βιβλίου

Η καρδιά του καταστήματος είναι, φυσικά, στις στοίβες. Η επιλογή βιβλίων σε όλα τα είδη, τα αξεσουάρ με λογοτεχνικά θέματα, οι όμορφες κάρτες και τα χαρτιά – γεμίζουν με θησαυρούς για να τις αποκαλύψουν. Μια γωνιά παρουσιάζει ράφια αφιερωμένα στις συστάσεις του προσωπικού, τα οποία είναι σταθερά στοχαστικά και ευρύτατα. Το κατάστημα και το βιβλίο-μυαλό του προσωπικού του είναι στην επιχείρηση των σπινθήρων συνομιλίες και την καλλιέργεια της κοινότητας μέσω των βιβλίων.

Αν βρεθείτε στο Thomasville ή οπουδήποτε, θα πρέπει να φτιάξετε το The Bookhelf την πρώτη σας στάση. Εν τω μεταξύ, περιηγηθείτε στον ιστότοπο, διαβάστε το ιστολόγιο, εγγραφείτε στο podcast του εκπτωτικού πάρκου του καταστήματος και ακολουθήστε το The Bookshelf στο Facebook και το Instagram. Όταν το κάνετε, θα βυθιστείτε στην καλή χαρά των βιβλίων, στις υπέροχες συστάσεις της στιγμής και στα συναρπαστικά γεγονότα – στον κόσμο ενός βιβλιοπωλείου που αγαπά τα βιβλία και τους πελάτες του εξίσου. Γνωρίστε το The Bookshelf online ή αυτοπροσώπως και γίνεται εμφανές: Κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή μέρα σε αυτό το βιβλιοπωλείο της Νότιας Γεωργίας.

WATCH: Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνουμε στη Γεωργία

Η πόλη σας έχει ένα αγαπημένο ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο; Τι βιβλιοπωλεία της Νότιας Ευρώπης σας αρέσει να επισκεφτείτε?