Υπάρχουν τόνοι λατρευτών μικρών πόλεων στο Νότο που πηγαίνουν όλοι έξω για τα Χριστούγεννα. Και παρόλο που όλα είναι μεγαλύτερα στο Τέξας, μια πόλη είναι έξω-Christmasing τις μεγαλύτερες πόλεις του κράτους. Καλώς ήλθατε στο Grapevine, την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων του Τέξας.

Η γιορτή των Χριστουγέννων ξεκινά τα μέσα Νοεμβρίου και συνεχίζεται μέχρι την αρχή του νέου έτους και η Grapevine πραγματοποιεί περισσότερα από 1.400 εκδηλώσεις διακοπών καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία αξιοθέατα.

Χριστούγεννα LoneStar και ICE! στο Gaylord Texan

Ο Σάντα πρέπει να επισκεφτεί το Gaylord Texan Resort και να κρατήσει σημειώσεις, γιατί είναι γεμάτο με ευχάριστες διακοπές όλο το χρόνο. Πρώτα απ ‘όλα, το ακίνητο μετατρέπεται με εκατομμύρια φώτα, ένα περιστρεφόμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι περισσότερο από 50 πόδια ψηλό, μικροσκοπικά σύνολα τρένων, ακόμη και ένα σπίτι με μελιτζάνα μεγέθους ζωής. Το θέρετρο φιλοξενεί επίσης το Άγριο Workshop Snow Tubing του Σάντουιτς και τα μπισκότα και το γάλα με την κ. Claus. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, το ICE! η εγκατάσταση είναι μια συλλογή γλυπτών πάγου, διαφανειών και μνημείων – όλα φτιαγμένα με 2 εκατομμύρια λίβρες πάγου. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο Gaylord Texan κατά τη διάρκεια των διακοπών που δεν θα έπρεπε ποτέ να φύγετε.

Snowland στο Great Wolf Lodge και στο North Pole Express

Το Great Wolf Lodge μεταμορφώνεται και σε μια χώρα χειμωνιάτικου χειμώνα αυτήν την εποχή του χρόνου, όταν καλύπτεται με φώτα που αναβοσβήνουν και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Το Great Wolf Lodge έχει καθημερινή χιονοστιβάδα και προσφέρει Snowland Suites, τα οποία είναι διακοσμημένα για τα Χριστούγεννα και περιλαμβάνουν νυχτερινό γάλα και μπισκότα για τα παιδιά. Εκτός από την ιδιοκτησία, αλλά παρουσιάστηκε από το Great Wolf Lodge, το North Pole Express είναι απαραίτητη για την περίοδο των διακοπών. Το Vintage Railroad της Grapevine μεταφέρει τους επιβάτες, μαζί με τους βοηθούς του Σάντα, στο δρόμο προς τον Βόρειο Πόλο. Μόλις φτάσει το τρένο στο βόρειο πόλο, οι επισκέπτες περνούν μέσα από το δάσος των Χριστουγέννων και δουν την κ. Claus πριν από το μεγάλο φινάλε-μια επίσκεψη από τον ίδιο τον Άγιο! Ο Σάντα έρχεται ακόμη και με γάλα σοκολάτας για να μοιραστεί με τους καλεσμένους του και δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν που θα μοιραζόμασταν με ένα ποτήρι.

Παρέλαση των Φώτων και Παρέλαση των Φωτιζόμενων Σκαφών

Η Χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα του Τέξας δεν θα ανταποκριθεί στο όνομά της αν δεν είχε τουλάχιστον μια παραγγελία Χριστουγέννων και η Grapevine φιλοξενεί τρεις. Το Carol of Lights το Νοέμβρη έχει ήδη περάσει, αλλά η Παρέλαση Φωτιζόμενων Σκαφών Twinkle είναι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και η Παρέλαση των Φώτων είναι η Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου. Η Παρέλαση Φωτεινής Βάρκας Twinkle είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται σαν μια επίδειξη σκαφών που καλύπτονται σε φώτα διακοπών και διακοσμήσεις. Το Grapevine παρουσιάζει την Parade of Lights ως τη μεγαλύτερη φωτισμένη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Βόρειο Τέξας, με δεκάδες πλωτήρες και μπάντες. Αν δεν πήρατε το Express North Pole για να δείτε το Santa, μην ανησυχείτε. Εμφανίζει την τελευταία εμφάνιση της παρέλασης.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και ταινίες στο Θέατρο των Παλατιών

Ένα υπέροχα ανακαινισμένο χώρο τέχνης-διακόσμησης, το θέατρο Palace ανακτάται για τα Χριστούγεννα μαζί με την υπόλοιπη πόλη και διαθέτει χριστουγεννιάτικες εκπομπές και κλασικές ταινίες Χριστουγέννων. Το θέατρο Palace θα περιλαμβάνει πέντε ζωντανές εμφανίσεις αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων Elvis Χριστούγεννα Classic με τον Kraig Parker και τον Ένα Χριστούγεννα για πάντα. Το θέατρο δείχνει επίσης μερικές από τις αγαπημένες μας ταινίες για τα Χριστούγεννα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κάντε μια εορταστική βραδιά και δείτε διαχρονικούς τίτλους όπως Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, Είναι μια υπέροχη ζωή, Λευκά Χριστούγεννα, και Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία στο θέατρο των Παλατιών τα Χριστούγεννα.

WATCH: Οι Καλύτερες Μικρές Πόλεις για τα Χριστούγεννα στο Νότο

Δεν είχαμε καμία ιδέα ότι το Τέξας ήταν ένας από τους καλύτερους προορισμούς του Νότου για τα Χριστούγεννα, αλλά είμαστε τόσο χαρούμενοι που ανακαλύψαμε το στολίδι της Grapevine. Βρείτε πληροφορίες εκδήλωσης, ημερομηνίες, ώρες και πολλά άλλα εδώ.