Αυτή είναι η τσάντα που μεταφέρουν οι πιλότοι

Ιδού: η τελική τσάντα μεταφοράς. Σύμφωνα με Ταξίδι Pulse, οι πιλότοι συμφωνούν ότι μία τσάντα, ειδικότερα, κυματίζει μίλια πάνω από τον ανταγωνισμό.

Οι τσάντες BrightLine δεν είναι τεχνικά ενιαίες σακούλες – είναι “συστήματα τσάντα” με εναλλάξιμα τμήματα που μπορούν να ταιριάξουν ή να κοπούν μαζί σε κάθε διαμόρφωση που μπορείτε να σκεφτείτε. Εάν δεν έχετε ακούσει για αυτούς πριν, αυτό είναι επειδή έχουν σχεδιαστεί ειδικά με τους ειδικούς της αεροπορίας στο μυαλό, οπότε είναι πιο πιθανό να τους δει στο θάλαμο διακυβέρνησης από ό, τι σε ένα διαμέρισμα. Αλλά αν κάποιος γνωρίζει τον καλύτερο τρόπο να πετάξει, είναι πιλότοι.

ΣΧΕΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ:

Σύμφωνα με Ταξίδι + Αναψυχή, Οι σακούλες BrightLine είναι προσαρμόσιμες, όπως μπορεί να είναι. Χρειάζεστε ένα σακίδιο για μερικά ταξίδια; Φερμουάρ σε πίσω μέρος με ιμάντες ώμου. Άλλα αξεσουάρ περιλαμβάνουν επιλογές λαβών και κάθε άγκιστρο και ιμάντα που μπορείτε να σκεφτείτε. Οι συχνές ταξιδιώτες θα εκτιμήσουν επίσης ότι δίνουν προτεραιότητα στη λειτουργία πάνω από τη φόρμα. Κάθε χώρος, θήκη και τσέπη έχει ξεχωριστή λειτουργία – από τη μεταφορά των επαγγελματικών σας καρτών στην κάμερά σας.

Αγοράστε τυποποιημένα μοντέλα και αξεσουάρ στο Amazon, ή κατευθυνθείτε προς το BrightLineBags.com για να δημιουργήσετε το δικό σας.