Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να φέρετε έξω τα όμορφα πιάτα και το μπολ γροθιά από ένα νυφικό ντους. Με μια νυφική ​​νύφη για να γιορτάσουν, δώρα για να ξετυλίξετε (προσεκτικά, φυσικά), και καλούδια για να πιείτε και να φάτε, floral dinnerware και διακοσμητικά κύπελλα γροθιά έγιναν για στιγμές όπως αυτές. 

Είτε φιλοξενείτε μια ομάδα κοριτσιών στη βεράντα είτε βγάζετε όλες τις στάσεις με ένα θεματικό πάρτι, η τέλεια γροθιά είναι πρωταρχικής σημασίας για να κοιτάξετε την γιορτή με μια βουτιά. Πολλοί επισκέπτες μπορούν απλά να συναντηθούν, καθώς οι φίλοι και η οικογένεια από όλα τα μέρη της ζωής της νύφης ταιριάζουν για πρώτη φορά. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα ντους που αισθάνεται σαν μια σκληρή συνάντηση και χαιρετήστε. Βάλτε το σωστό κοκτέιλ στα χέρια των επισκεπτών, και μπορούμε να εγγυηθούμε ελάχιστες μικρές ομιλίες και ιστορίες διασκέδασης που ρέουν αντ ‘αυτού.

Έτσι, ποια γροθιά θα πάρει τα gals στο νυφικό πνεύμα; Προσωπικά, γνωρίζουμε ότι πρόκειται να είναι κάτι περισσότερο από ένα sit-there-and-clap-while-the-νύφη-ξετυλίγει το είδος της γιορτής όταν η συνταγή Champagne Punch είναι στο τραπέζι του μπουφέ. Και, ενώ το Champ Champion Punch είναι νόστιμο από μόνο του, τα αγαπημένα μας νυφικά κορίτσια διαθέτουν φρουτώδη ανακατεύουμε για μια επιπλέον γεύση.

Γιατί βάλτε λίγο κάτι επιπλέον σε μια ήδη τέλεια παρτίδα Champagne Punch; Λοιπόν, μόνο βατόμουρα και αποξηραμένα λεβάντα που σιγοβράζουν με ζάχαρη και νερό μεταμορφώνουν αυτή την κλασική γροθιά σε ένα λουλουδάτο μπουκέτο σαμπάνιας Blueberry-Lavender Champagne Punch. Ή, για μια άλλη εκδοχή γεμάτη με φρούτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απαλό μείγμα από ζελέ φράουλας και τριμμένο τζίντζερ δημιουργώντας μια φράουλα-τζίντζερ Champagne Punch που είναι βέβαιο ότι θα έχετε τις κυρίες σας να κλαδεύουν τα δευτερόλεπτα. Όταν η πρώτη (ή η δεύτερη …) παρτίδα νυφικής νυχτερινής γροθιάς ξεχειλίσει, η Μαντ-Λιμ Σαμπάνια Punch είναι μια τέτοια εύκολη παραλλαγή, δεν είναι μια brainer να έχεις στο χέρι. Τα μέρη που αναζητούν μη αλκοολούχα ποτά μπορούν επίσης να αναζωπυρώνουν αυτές τις απολαυστικές ιδέες για το νυχτερινό ποτό με υποκατάστατο σαμπάνιας για τη σόδα λεμονιού-ασβέστη, το ύδωρ πετρελαίου ή το τζίντζερ, ανάλογα με τη συνταγή.

σαμπάνια Punch

Συνταγή: Σαμπάνια Punch
Συνταγή: Δισκοπότηρο-Λεμόνι-Σαμπάνια
Συνταγή: Βανίλια-λεβάντα-σαμπάνια
Συνταγή: Φράουλα-Ginger-Champagne Punch

Ενώ η απλή Champagne Punch είναι νόστιμη από μόνη της, τα φρουτώδη ανακατεύματα προσθέτουν μια επιπλέον πινελιά γεύσης. Για μια μη αλκοολούχα επιλογή, έχετε λεμόνι-ασβέστη σόδα ή νερό seltzer στο χέρι.

Φωτογραφία: Hector Sanchez

Ανεξάρτητα από το ποιο στυλ της Champagne Punch επιλέγετε, είμαστε σίγουροι ότι θα εξυπηρετήσετε ένα χτύπημα που θα ξεκινήσει τη νυφική ​​διασκέδαση με εορταστική, φουσκωτή μόδα.