Doduše, postoji dosta aspekata južnog života, koje sam sporo prihvatio kao rođendan i uzgojenog Georgijana. Zapamtite komarce, vlažnost i spor tempo. Iza onih nekoliko stvari, uistinu nema mjesta poput Južne pa je zašto, kada se radi o slavljenju Uskrsa i sunčevoj svjetlosti proljeća, radimo nešto malo drugačije u Dixieu. Dok svaka regija ima svoj način proslave blagdana i vjerskog štovanja, postoje neko odavno obožavane uskrsne tradicije koje su jedinstvene na jugu. Ovdje su šest od najčešćih, a možete se kladiti deviled jaja, seersucker, svrbež odjeće i šunka napravio popis.  

Provalavamo našu nedjelju najbolju za crkvenu službu Sunrise.

Odrastajući se, bilo je veliko ponašanje u kupnji odijela za uskršnju nedjelju. Ako me memorija ispravno služi, pravila su bila vrlo stroga. Poput većine mladih djevojaka, nosio sam čipku i ručao se svaki Uskrs, a do kraja službe crkve već sam imao tona ogrebotina na rukama i nogama od onih božanskih svrbastih i natečenih haljina. Ali znate, što mama želi, mama dobiva. Dječaci, međutim, mogu ga igrati još hladnije u prozračnim seersucker i dapper pramčane veze. Dovoljno je reći, Uskrs je posebna i moderna prigoda za djecu i odrasle da se igraju prerušiti se u najljepšim proljeće duds.

Srodno: Govorite južno mama?

Uzimamo bojanje i skrivanje uskrsnih jaja vrlo ozbiljno.

Nakon crkve obično se očekuje lov na uskrsno jaje prije velike obiteljske večere. Ako ste ikad vidjeli film Čelične magnolije, onda znaš kakav bi trebao izgledati pravi lov na južnu jajetu. Postoje dva pravila koja se tipično prate kada se radi o dijelu jaja od proslave. Prvo, prema vjerskoj ljubavi, uvijek bojite jaja na Veliki petak (i ​​zato što vjerojatno nećete imati vremena na Uskrsnu nedjelju). Možete koristiti jednostavan set trgovine ili se kreativno s nekim od naših jednostavnih DIY ukrašavanja ideja. Drugo, sakriti samo plastične jaja s bombonima na uskrsnu nedjelju, po mogućnosti u bakinoj kući. To je sve što treba da planira lov na Uskrs, koji je zeko – i odobrio Ouiser. 

Nikad nismo stari za uskrsne košare.

Tko kaže da se odrasli ne mogu probuditi na košaru punu ukusa na uskrsnoj nedjelji? I ne, ne govorimo šišmiša, jabučica i Cadbury Crème jaja. Sve više i više košara, uključujući ove vrtne sorte, izrađuju se i pažljivo obrađuju kako bi odgovarali okusu više mladi-na-srce Southern moms. 

Kuću ukrašavamo uskrsnim stablima.

Ukrasna stabla nisu samo rezervirana za Božić na jugu, jer često donosimo tradiciju u zatvorenom prostoru s središnjicom uskrsnog stabla. Izrađene od jestivih ili ukrašenih jaja koja vise s grana, ove stabla donose svečanu žarišnu točku našim domovima. Slijedite ovaj korak-po-korak udžbenik kako biste stvorili vrlo vlastiti slatkiš uskrsni stablo.  

Jedemo vrlo specifičnu hranu, i puno toga.

Praznici nam pružaju savršen izgovor za jelo, zabavu i hranjenje gomile – tri stvari koje najviše volimo ovdje na jugu (pored sjedenja trijema). Dok se vruće križaljke obično poslužuju na Veliki petak, u nedjelju zadržavamo dobre stvari za blagdan koji obično uključuje ostakljeni pršut, salatu krumpira i slatki čaj ili limunadu natovaren šećerom. Očekuje se da će mama donijeti ambrosiju i ananas okrenuti kolač kako bi suparali poznatu bakinu kolač od kokosa. I svaki pravi Southerner zna da to nije pravi uskrsna večera, osim ako ne bude užitak koji se prenosi okolo pune ukusnih deviled eggs. 

Vi svibanj također biti zainteresirani:

Ne bismo bili uhvaćeni mrtvi u bijelim cipelama prije Uskrsa.

Ne bacajte se s tradicijom na Južnom, što znači da ne nose bijele cipele prije Uskrsa. Općenito, bacamo bijele potplati oko Dana sjećanja. Dakle, ako imate uskrsni ansambl koji bi izgledao sjajno s bijelim cipelama, najbolje je odabrati bjelokost ili neutralni par. Iako je žiri još uvijek na tome što treba učiniti u vezi s bijelim potpeticama nakon rada.