Naši omiljeni darovi za slavljenje zahvalnosti

Dan zahvalnosti je velikodušan praznik. Zahvaljujete se i provodite vrijeme s onima koje volite, i to je onaj dan kojemu se dopuštate da se bezobzirno napunite sočnim puretinom, okusom odijevanja i onoliko tanjura koliko možete podnijeti. Ne možete spasiti sobu za pite, već sami po sebi, ali svakako svakako ćete jesti. Osim jedanaestog jela, veselimo se mjesecima, još jedan uzbudljiv dio zahvalnosti za južnjače je dekor. Steknemo zapanjujuće sezonske tablice, izbacimo našu omiljenu porculan i pažljivo planiramo kako ćemo prikazati svu onu hranu koju smo spremili u kuhinji tijekom posljednja dva dana.

Većina južnih obitelji ima svoju porculan i njihovo srebro, ali još jedan vrlo važan aspekt obrok zahvalnosti je mnoštvo jela s posudama, posluživanje plata i žaluzine koje moraju ugostiti naš planinski izbornik, i to moraju učiniti u stilu. Ovo je mjesto gdje možete miješati, podijeliti, baciti u boji, držati se uzorak porculana ili upotrijebiti bilo što drugo koje ste mogli podići tijekom cijele godine. Na vama je i vrsta tablice koju postavljate.

Pripravci za posluživanje skloni su ukrasti na stolu zahvalnosti jer drže dragocjenu robu: to puricu. Možete koristiti posluživanje ploča za raznih strana, kao i, koji pomažu u stvaranju tablice ne sasvim kao punjena sa samo jela slojeva. Ako ste na tržištu za novi tanjur za posluživanje ili dva (ili tri), postoji toliko različitih odabira ovisno o vašem ukusu. Bez obzira želite li neutralno ili svijetlo, klasično ili moderno, možete nesumnjivo naći ono što želite. Evo nekih od naših omiljenih pića za posluživanje zahvalnosti koje će ove godine imati na stolu.