Puni otkriće: Moja obitelj ne jede od špilje Woodland Turske ploče. Mi jedemo s seta puretine porculan koji izgleda nevjerojatno sličan (Johnson Brothers Wild Turska). Pozadina je krem ​​boje, na rubovima je nježan smeđi cvjetni uzorak, a purica u sredini. Jedan set pripadao mojem velikom stricu, a drugi set pripadao mojem djedu, a bilo tko drugi koji je domaćin koristi ploče, ali moja majka ih uvijek drži u kabinetu. To je stvarno velika stvar za ručno pranje svake ploče i paziti da se svaki komad obračuna i pažljivo se pakira za iduću godinu. Zašto je to važan proces? Jer kao i mnogi drugi motivi iz Turske, uzorci zahvalnosti iz Kine, naša je divna kuterica, Johnson Brothers ‘, stara, krhka, i … jako prekinuta. (Jedan od razloga zašto su turska ploča kolekcionari.)

Međutim, britanski proizvođač, Spode, odgovorio je na pozive tolikih američkih hostesa 2004. godine kada su formalno uveli uzorak Turske u svoju kolekciju kineske Woodlands uz lovačke pse, zeca i Big Horn obrasce kako bi spomenuli nekoliko. Nostalgične, slikarske scene s bogatim bojama uokvirene ženskom smeđom cvjetnom granicom čine kina vrlo svestranim i vrlo apropos za jesen i stolove zahvalnosti na jugu. Spode’s Woodland posuđe može izgledati staro, ali zahvaljujući nekim modernim proizvodnim tehnologijama to je perilica suđa i mikrovalna pećnica. Posljednje, ali ne manje važno, Spode je ovladao distribucijskom igrom – možete kupiti cijelu zbirku Woodlands Turkey online koja će se isporučiti za dva dana putem Amazon Prime ili miješati i odgovarati vašim omiljenim životinjama kako biste prilagodili postavke za Dan zahvalnosti.

WATCH: Južna najbolja tradicija zahvalnosti

Sada ste jasno zašto je Spodeova turska porculan zvijezda vašeg kluba zahvalnosti? Ukratko, to je zato što je Spode dovoljno pametan da zadržimo naše tablice zahvalnosti postavljene u pravom južnom stilu.