Disney-goeri se upuštaju u čaroban doživljaj shoppinga za odmor, zahvaljujući četiri nove trgovine koja se otvaraju u Disney Springsu. Uz toboganje igračaka za vaše sitne tots i kraja sezone ponude za prijatelje na popisu, sada možete ispuniti božićne čarape sa svime od šarže meda do ručno izrađenih svijeća. U nastavku smo zaokružili tri nova prodajna mjesta koja su već otvorena na popularnoj destinaciji za kupnju i jednom maloprodajnom trgovcu koji se otvara uskoro. Jedina stvar koju ćete morati napraviti jest shvatiti koje stvari stavljaju u one kutije prije nego što Djedica stigne.

1. Savannah Bee

Smješten unutar pješačka udaljenost od The Ganachery, Savannah Bee već zujanje s kupcima u potrazi za slatke ponude, pa čak i slađi med. Maloprodajni trgovac nosi mnoštvo omiljenog snacka Winnieja Pooha, ali također nudi vina i proizvode prirodne ljepote ispržene medom.

2. Bowes potpis soja svijeće

Bowes Signature Soy Candles
@DisneyParks

Naći ćete mirisne soje svijeće unutar ove trgovine nalazi se na Marketplace Co-Op. Vosak se ulijeva u ruke i proizvodi više od 100 mirisnih sorti. Također ćete biti iznenađeni kada saznate da se naljepnice na ovim ručno izrađenim svijećama stvaraju lokalno u Orlandu, Florida. Čak možete napraviti svoju svijeću s aromom po svom izboru. Zobena zobnica zvuči lijepo, u redu?

3. Kupka i tijela za ispiranje.

Ovaj prodavač još nije otvorio svoja vrata kupcima, ali možete očekivati ​​kupnju domaćih prirodnih proizvoda, kao što su dezodorans, bombe za tuširanje i pilingice stopala, napravljene upravo ovdje na jugu u Monroeu u Gruziji. Prema Disneyu, vlasnik tvrtke Rinse Bath & Body Co. izjavio je da je “ambalaža dovoljno slatka da biste ga htjeli darovati prijateljima, ali ne tako slatko da bi vam bilo žao što će je otvoriti”. savršeno čarape za one s osjetljivom kožom.

WATCH: Disney je upravo pokrenula novu kolekciju trapera i želimo sve za sebe

4. Swings N ‘Stvari

Najbolji dar koji možete dati južnjacima je trijem. Srećom, Swings N ‘Stvari, smješteni u blizini Cookes of Dublin, omogućit će vam da provjerite sa svog popisa. Uz kišne terase, kiosk također nudi ležaljke za ljuljanje na sadržaj vašeg srca sljedećeg ljeta. Ne brinite, proračunski svjesni kupci. Priprema proizvoda kreće se u rasponu od 40 do 400 dolara, tako da možete zamahnuti u stilu bez razbijanja banke.