Pojedinačne kabine

Gatlinburg

1 | Teta Bugova: www.auntbug.com ili (865) 908-4948
Naglasci: Neobične značajke, uključujući unutarnje bazene, zidove za penjanje, pristup internetu i kabine za strujanje.
Pojedinačne kabine: 130 log kabina raspršene diljem Pigeon Forge, s nekoliko u Gatlinburg i Sevierville. Neki najam nalazi se iznad skijaških staza na Ski Mountain (gdje većina najam su chalets).
Mjesto: Ski Mountain, u blizini Dollywood, Wears Valley, Spur, Pigeon Forge, Gatlinburg
Cijena jednokrevetne kabine: $ 100 – $ 240, plus naknada za čišćenje od 15 $ (varira po veličini, 15 $ za svaku dodatnu spavaću sobu) i naknadu od 45 USD

2 | Greenbrier nekretnine i iznajmljivanje: www.welovegatlinburg.com ili 1-800-546-1144
Naglasci: Raznovrsne cijene i ugodan položaj na kojem se nalazi pješačka staza. U blizini golf terena Bent Creek, tečaj s 18 rupa kojeg je dizajnirao Gary Player. Teniski teren, tri vanjska bazena, 24-satna sigurnost. Blizu dva ulaza u nacionalni park. Obiteljska tvrtka 21. godine. Bežični pristup internetu u većini domova.
Pojedinačne kabine: 68 kabina, s 1 do 11 spavaćih soba (spava 34 ljudi). Mnogi imaju malo više površina i privatnost. Pitajte o kabinskim kabine.
Mjesto: U selu Cobbly Nob, miranoj zajednici u blizini centra Pittman i golf terena Bent Creek od američke zračne luke 321 sjeverno od Gatlinburg.Cijena jednokrevetne sobe: $ 90- $ 125. Naknada za rezervaciju: 33 $; nema vruće kadice ili naknadu za čišćenje.

3 | Hickory Mist: www.hickorymist.com ili 1-877-462-6478
Naglasci: Luksuzne usluge i pogodnosti. Neka svojstva sadrže bazene, bežični internet ili kino. Posebne usluge uključuju vratar, isporuke kućnih vrata, čarape hladnjaka i kuhara u kući. Najbolje je nazvati unaprijed neke od luksuznih usluga. Neke jedinice su kućne ljubimce prijateljski.
Pojedinačne kabine: 80-100 najam od 1 do 9 spavaćih soba, razbacanih po Gatlinburgu i Pigeon Forgeu.
Mjesto: Gatlinburg, Spur, Cobbly Nob, Wears Valley, Pigeon Forge.
Cijena jednokrevetne kabine: $ 140 – $ 275, plus naknada za čišćenje od 45 USD (varira po veličini) i naknadu za obradu od 35 USD. Pitajte o posebnim uslugama kada nazovete ili posjetite web stranicu.

4 | Jackson Mountain Homes (Urednikov izbor – romantični povlačenje): www.jacksonmountain.com ili 1-800-473-3163
Naglasci: Širok raspon atraktivnih, dobro opremljenih kabina s jednim do osam spavaćih soba (spava se do 30 osoba) koja se apelira na parove i velike skupine. Profesionalna usluga od uglednog poduzeća. Naglasak na čistoći. Visoki standardi dekoriranja. Neki domovi s besplatnim međugradskim pozivima i internetom velike brzine.
Pojedinačne kabine: Oko 167. razasuto je po Gatlinburgu i izvan gradskih granica. Savjet: Pitajte o kabinama u Pinnacle Vista, osamljenom području izvan SAD-a 321 s prekrasnim pogledom i prostranim puno. U Gatlinburgu, Appalachian Lodge je zapanjen.
Mjesto: Gatlinburg, Cobbly Nob, Pittmanov centar, Pinnacle Vista, zajednicu umjetnosti i obrtništva.
Cijena jednokrevetne kabine: $ 100 – $ 180, plus 55 USD rezervacija i 150 USD kreditne kartice; bez naknada za čišćenje i vruće kupanje

5 | Mountain Rentals of Gatlinburg (Izbor izbora – proračun mjesto): www.mountainchalets.com ili 1-800-446-9205
Naglasci: Super cijene i paušalne cijene – bez skrivenih naknada ili dodatnih troškova. Šarmantna individualna idualizirana svojstva s puno karaktera. Velike sezone izvan sezone (siječanj-travanj) – četvrta noć besplatno, dvije besplatne noći s sedam dana boravka.
Pojedinačne kabine: 285 neovisnih kabina (i nekih chaleta) u cijelom Gatlinburgu. Raspon od jedne do osam spavaćih soba.
Mjesto: Mnogi na Ski Mountainu, drugi u centru Gatlinburg, Pittman Center, Wiley, Okley, i umjetnost i obrt zajednice
Cijena jednokrevetne kabine: $ 95 – $ 135, plus 35 dolara za registraciju. Bez naknade za čišćenje.

6 | Šećerne javorne kabine: 1-877-237-9055; www.sugarmaplecabins.com
Naglasci: Luksuzne kabine s suvremenim dekorom. Nekoliko odabranih kabina nude zadivljujuće 270 stupnjeva pogleda na planinu LeConte i nacionalni park. Vrlo lijep niz domova i lokacija. kabine. Mogućnosti kućnih ljubimaca. Online popusti i sezonski specijalci.
Pojedinačne kabine: 121 kabina razasute kroz do 8 soba (najveći spava 32). Neki su osamljeni od ostalih.
Mjesto: Gatlinburg, Pigeon Forge, Sevierville i izvan područja.
Cijena jednokrevetne kabine: $ 135 – $ 330, plus naknada za čišćenje (varira po veličini), naknada od 45 USD, naknada od 20 USD za vruće kupanje

7 | Timber Tops: www.yourcabin.com ili 1-800-266-1066
Naglasci: Ogroman izbor kabina u raznim cjenovnim razredima. Besplatna dugo udaljenost i lokalni telefonski pozivi. Luksuzni sadržaji uključujući Xbox, PS2, kućna kina, pristup internetu. Posebni za AAA, ponovite goste. Visoka razina usluge, s jednom osobom za svaku tri kabine. Masaže u sobi po dogovoru.
Pojedinačne kabine: 400-plus jedinica raspršene diljem Pigeon Forge, Wears Valley, s nekoliko u Gatlinburgu. Neki se nalaze u turističkim naseljima, drugi su skroviti. Neke uske ceste. Kabine kreću od jedne do osam spavaćih soba (najveći spava 26).
Mjesto: Pigeon Forge, Wears Valley, Sevierville, Gatlinburg i Zajednica za umjetnost i obrt
Cijena jednokrevetne kabine: $ 120 – $ 165, plus 35 $ naknada za registraciju

 

PIGEON FORGE

8 | American Patriot Getaways: www.patriotgetaways.com ili 1-800-204-5169
Naglasci: Vjerojatno najveći izbor na tom području. Velike mogućnosti proračuna. Recepcija 24-7. Daljna prijava je jednostavna. Neke mogućnosti za kućne ljubimce. Vojni popusti.
kabine: 350 individualnih kabina u rasponu od osamljenih pojedinačnih jedinica do domova smještenih u raznim naseljima.
Mjesto: Posvuda – Gatlinburg, Pigeon Forge, Sevierville i izvan granica grada
Cijena jednokrevetne kabine: $ 69 – $ 190, plus naknada za čišćenje od 35 USD (varira po veličini). Naknada za obradu u iznosu od 30 USD, naknada za vruće kupanje

9 | Big Cabins: www.bigcabins.com ili 1-866-305-8739
Naglasci: Predviđa se za velike skupine – obiteljska okupljanja, crkvene skupine, korporativne vježbe i vjenčanja. Supersized kabine spavaju do 58, a ova tvrtka može smjestiti grupe do 300 rezervirajući susjedne kabine. Oni će poslužiti jela, organizirati grupne izlete i knjigu strana putovanja i ulaznice za grupu.
kabine: Više od 40 izvanrednih luksuznih nekretnina (plus više od 100 manjih nekretnina dostupne su kroz sestrinske tvrtke Majestic Mountain Vacation, Legacy Mountain Resort i Sherwood Forest). Velike kabine nude do 12 spavaćih soba, a svojstva su potpuno napunjena sadržajima i otvorenim prostorima za okupljanje. Neke imaju TV, DVD čitače i satelitsku TV u svakoj sobi. Neke jedinice su kućne ljubimce prijateljski.
Mjesto: raspršene diljem Gatlinburg i Pigeon Forge
Cijena jednokrevetne kabine: $ 138 – $ 275, plus naknada za rezervaciju od 45 USD i naknadu od 20 USD za vruće kupanje

 

10 | Fireside chalets: www.firesidechalets.com ili 1-877-774-4121
Naglasci: Dinamički pogled na rubove iz središnjih kabina. Dostupna je paleta jedinica, uključujući jednu kabinu dostupnu za hendikep i kabine s pogledom na padinu. U mogućnosti je smjestiti iznajmljivače koji traže planinske poglede bez plovidbe planinskim cestama.
kabine: 130 neovisnih jedinica. Neki su kućni ljubimci prijateljski.
Mjesto: Područje Pigeon Forgea
Cijena jednokrevetne kabine: $ 85 – $ 170, plus naknada za čišćenje od 40 do 125 dolara (varira po veličini), naknada za rezervaciju od 20 USD i naknadu od 50 USD koja se ne naplaćuje za kućne ljubimce. Nema naknade za vruće kupanje.

11 | Naselje Mountain Rentals: 1-888-711-8981; www.heritagerentals.com
Naglasci: Sve kabine i garaže nude kamin za grijanje na drva i plin, hidromasažne kade, vruće kadice i privatnost. Dostupne su jedinice za kućne ljubimce. Kuglice u obliku srca u mnogim jedinicama. Bežični pristup internetu u nekim jedinicama.
kabine: 107 kabina, neke pojedinačno locirane, neke u naseljima. Veličine se kreću od jedne do pet spavaćih soba.
Mjesto: Pigeon Forge, Gatlinburg i Zajednica za umjetnost i obrt
Cijena jednokrevetne kabine: $ 100 – $ 120, plus naknada za obradu od $ 40; bez naknada za čišćenje i vruće kupanje.

12 | Sunset Cottage: www.sunsetcottage.com ili 1-800-211-4599
Naglasci: Pogled na planine, zatvoreni bazeni, kućni ljubimci prijateljski raspoloživi. Luksuzne kabine s vrhunskim sadržajima. Dostupne su i gospodarske kabine.
kabine: 275 kabina razasute po Pigeon Forgeu. Velika raznolikost, od osamljene kabine do individualnih jedinica u naseljima. Kabine imaju od jedne do osam spavaćih soba.
Mjesto: Pigeon Forge, Gatlinburg, Sevierville, Wears Valley, područje planine Smoky Mountains
Cijena jednokrevetne kabine: $ 80 – $ 195, plus 100 $ naknada štete, naknada za čišćenje u iznosu od 35 USD, naknada za čišćenje pet $ 50,.

TOWNSEND, VELIKU VALJU, MARYVILLE

13 | Cove Mountain Realty & Resorts (Izbor urednika – proračun): www.covemountain.com ili 1-800-245-2683
Naglasci: Razumne cijene, odlična raznolikost, predanost uslugama. Velike male dragulje, uključujući 1-sobu sa saunom i pogledom na planinu s početkom u 125 dolara. Online rezervacija sa značajkom uživo za chat.
kabine: 187 neovisnih kabina
Mjesto: većina na strani ceste u mirnom Wears Valley
Cijena jednokrevetne kabine: $ 110- $ 165. Naknada za rezervaciju: 35 USD; bez naknade za čišćenje ili naknadu za vruće kupanje.

14 | Dancing Bear Lodge: www.dancingbearlodge.com ili 1-800-369-0111
Naglasci: Sestrinsko odmaralište za Blackberry Farm, Dancing Bear Lodge (poznato kao Maple Leaf Lodge) ima pješačke staze, iznajmljivanje bicikla i vratara koji će vam pomoći organizirati druge aktivnosti. Novi restoran (jedan od rijetkih ovdje s licencom za prodaju piva, vina ili tekućine uz čašu) poslužuje kontinentalni doručak i tri večere. Osoblje recepcije na licu mjesta 24-7.
Resort zajednica: Osim glavne kuće (12 soba), ovo ljetovalište nudi 17 kabina na posjedu, s ravnim cestama i blizinom mirne zajednice Townsenda. Svi su grupirani u blizini parkirališta, nećete se izgubiti pokušavajući pronaći ove kabine. Invalidska kolica za obitelji.
Mjesto: Townsend (blizu Cades Cove, The Wye, poznati lokalni kupalište, grad duhova Elkmont, cijev i ribolov na Mala rijeka)
Cijena jednokrevetne kabine: $ 150 – $ 375, plus $ 50 nepovratni depozit i $ 250 povrat novčanog iznosa

15 | Tanasi Lodge (Urednikov izbor – najbolji pogled): www.summitcabins.com ili (865) 207-4961
Naglasci: Jednosobni dom na vrhu planine Hatcher, s izlazom izlaska ili zalaska sunca iz 10 od 11 spavaćih soba. Velike palube i puno prozora povećavaju 360 stupnjeva. Kožni dijelovi, granitni radni prostori, suvremeni dekor. Ljubazno za kućne ljubimce (50 $ naknada po kućnom ljubimcu, uz prethodno odobrenje).
kabine: Samo dvije kabine izgrađene i u vlasništvu par Knoxvillea. Tanasi spava 26 do 28. Dreamcatcher, pokraj vrata, spava 12 do 14. Cestom do summita ima sketchy, strmi šljunčani odjeljak za posljednjih četvrt milje.
Mjesto: Wears Valley, na pola puta između Pigeon Forge i Townsend. Blizu manjeg putovanja ulazu u nacionalni park.
Cijena: Tanasi Lodge iznajmljuje 750 do 1200 dolara po noći. Dreamcatcher iznajmljuje $ 225 – $ 325 po noćenju (ovisno o zauzetosti i sezoni), plus 100 – 150 $ naknada za čišćenje / naplatu

LAKE DOUGLAS

16 | Smoky Mountain Lake odmor: www.smokymountainlake.com ili 1-800-839-5253
Naglasci: Kabine na jezeru, neke s privatnim pristaništima i / ili brodskim rampe. Neke jedinice za kućne ljubimce. Neki najam ima privatne bazene.
kabine: 30 individualnih kabina u vlasništvu razasute oko jezera Douglas. Neke kabine nemaju ključne sadržaje (vruće kade, igraonice), no nadoknađuju ih s pristupom jezeru.
Mjesto: na jezeru Douglas, istočno od Knoxvillea
Cijena jednokrevetne kabine: 135- $ $ 295