Texas je skrivao američki najbolji hamburgerski lanac

Apsolutno jedan od najboljih hamburgera koje sam ikad pojela, “jedna osoba rekao je. “Njihove krumpiriće me tjeraju da želim ružno plakati jer su tako DARN GOOD”, dodao je još jedan. Zapravo, popis pohvala za ovo mjesto toliko je dugo da biste mislili da su ovi kritici bili za svjetski poznati restoran na čelu s jednako poznatim kuharom. No, brzo, ovi recenzije s pet zvjezdica su sve za najdraže mjesto u Austinu: P. Terry.

• V e w • • ######################## # # Prirodno #organic #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse #natural #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

Post koji dijeli P. Terry’s Burger Stand (@p_terrys) na

Za one koji nisu upoznati s imenom, P. Terry je mali fast-casual lanac hrane koji se nalazi u Austinu, Texas. Nakon što je 2005. godine otvorio svoja vrata, lanac je odmah dobio snažan i vjeran slijed. I možda je to zbog svojih vlasnika, Patrick Terry i njegova supruga Kathy zadržali su svoje sastojke i njihove vrijednosti od prvog dana.

“Uvijek je postojao neki osjećaj, to se samo osjeća kao pošten posao – hamburgere i krumpiriće i milkshake”, podijelio je Patrick s Austin državnik u 2013.

U subotu je FTB (za hamburgere) ��⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ prirodno #organic #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse #natural #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

Post koji dijeli P. Terry’s Burger Stand (@p_terrys) na

Prema Patricku, bio je u mogućnosti učiniti sve drugačije proučavanjem onoga što drugi čine pogrešno pred njim. Zapravo, on vjeruje u agresivnu kritiku brzog hrane Fast Food Nation Eric Schlosser kao njegova “Biblija”.

“Sve što su svi radili pogrešno u toj knjizi, bili smo daleko od toga. A stvari koje su činile ispravno, mi smo usmjerili prema “, rekao je.

GLEDATI: Evo zašto južnjaci upućuju na sve mekane piće kao ‘koks’

To uključuje zadržavanje njegovih sastojaka što je moguće bliže prirodnom, poput hormona lanca i mesa bez antibiotika, zajedno s ketchupom bez sirutke bez kukuruza, što recenzenti stručnjaka ne mogu dobiti dovoljno. A to također znači da P. Terry kuha hranu na svoj poseban način, kao što je korištenje canola ulja za svoje francuske krumpiriće, a ne na kikirikijevo ulje. Ovo, Patrick, za osoba koja jede u 2011, znači da imaju bez trans masti ili hidrogeniranih ulja.

Nazovite bolju ljubavnu priču … čekat ćemo ❤️️ #repost @ 1778photo. , , #truelove #lovestory #xoxo #elnatural #organic #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse #natural #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

Post koji dijeli P. Terry’s Burger Stand (@p_terrys) na

“Cijeli naš posao je da nemamo nikakvih tajni”, upozorio je Patrick Državnik. “Gledate sve što radimo i, na neki način, čuva nas iskreno. Ali želim da kupci znaju što jedu; Želim da vide što je to i želim da se osjećaju ugodno. “

Nažalost, Patrick je Eateru zabilježio da nema planova da se državljanin P. Terryja, jer je rekao da je “prestar” za takvu stvar. Dakle, Texani će zadržati ovo sve za sebe. Ali, vjerujte nam, ove hamburgere, krumpiriće i trese vrijedi posjetiti Lone Star State.