Älä anna näiden marihuanäkelausten lähettää sinut vankilaan!

 

Okra-001-copy_phixr-e1412782046769.jpg
Okra tai marihuana? Se on niin vaikeaa kertoa! Kuva: Steve Bender

Tiesitkö Georgiasta kotoisin olevan kaveri, joka sanoi poliisin raivannut kotiinsa, kun he olivat väärin okraa, jota hän kasvoi marihuanaa kohtaan? Okra ei näytä potilta minulle, mutta ehkä se käy poliisille, joka lensi 60 jalkaa edellä helikopterissa.

Köyhä kaveri ajatteli, että poliisi oli okra-kasviensa jälkeen, mutta he olivat todella kiinnostuneita kasveista Todella ajatus oli Mary Jane – kastettu puu (Vitex agnus-castus). Kumpikaan hän tai poliisit eivät tienneet mitä se oli. Tämä vain korostaa, että sinun on tunnettava kasveesi, joten Miami Vice ei hae heitä pois. Tässä on neljä suosittua kasveja, jotka usein ovat virheellisiä rikkakasveille.

Potinimestari # 1 – Chaste tree

 

siveä-puu-001-copy-e1412783435539.jpg
Kuva: Steve Bender

Kyllä, tämä sai Mr. Perryn syvälle doo-doo näihin etsiväaiheisiin. Toivon, että se ei ole jättiläinen marihuanan puu, koska otin tämän kuvan etupihallani. (Hei, te lapset, lopeta lehtien poistaminen!) Ilman kukkia, terävä puu todellakin muistuttaa marihuanaa. Kummankin lehdet ovat palmuyhdistelmiä, joissa kastettu puu on 5-7 kapeaa esitteitä ja Happy Plant on 7 – 9. Kaukana olemasta korkeita, siveä puuta on päinvastainen vaikutus, kuten voitte arvata sen nimestä. Keskiajalla, munkkien käyttämät siemenet otettiin libidin vähentämiseksi ja pysyivät puhtaina. Ehkä heidän pitäisi vain polttaa potti.

Potinimestari # 2 – Texas Star

 

riekaleina-e1412784417963.jpg
Kuva: katkera

Juuri kun olen valmistunut korkeakoulusta, asuin asuntokompleksissa, missä aasialainen nainen säilytti pienen puutarhan. Joka aamu hän oli siellä kastelemalla, rikkomalla ja viljelemällä. Ihailin hänen omistautumistaan, kunnes tajusin, mitä hän kasvoi – potin! Lehdet näyttivät aivan kuten se. Mikä hölmöily, ajattelin, että monimutkaisissa asui ainakin puoli tusinaa poliisia. Miksi, hän tuo siemeniä hänen kanssaan aina Vietnamista!

Sitten kasvit kukoistivat. Valtavat, tähtimäiset, punaiset kukat avautuvat varren päällä. Voisiko tämä olla pahamaineinen “Panama Red”? Ei, se oli luontaisen hibiskuksen laji, joka liittyy okraan nimeltä Texas tähti (Hibiscus coccineus). Kutsuin DEA: n.

Puutarhaaja # 3 – Japanilainen vaahtera

 

Autan-e1412785174272.jpg
Kuva: autan

Ehkä tämä on “Panama Red”. Taas väärin! Se on vain japanilainen vaahtera (Acer palmatum) syksyllä värillä. Jos tämä on laitonta, puolet etelästä siirtyy Amsterdamiin.

Potinimulaattori # 4 – Spider Flower

 

cleome-001-copy_phixr1-e1412786067542.jpg
Kuva: Steve Bender

Aivan kuten potti, hämähäkki kukka (cleome) on suosikki eteläinen passiivinen. Vain se on laillista. Mutta se ei näytä olevan laillista ennen kuin se kukoistaa. Lehdet näyttävät pitävän sinut vapaana.

Mitä olemme oppineet? Olemme oppineet, että jotkut suosikki vihanneksemme ja kukat voivat aiheuttaa aseistetun poliisin pudota pois taivaalta ja vetää fannysi slammeriin. Tämän estämiseksi olemme myös oppineet, että on erittäin tärkeää, että tunnistat ja puolustat kyseenalaistetun laitoksen, kuten kohdassa “Hands off my Vitex! Verbeneacaea perhe?”

Jotta voimme huomauttaa ilmeisistä eroista kasvien ja ganan välillä, tässä on kuva siitä, mitä todellinen marihuanan näyttää. Huomaa, että se on ei Grumpyn valokuva, koska hän ei ole koskaan kokenut marihuanalaista elämää.

 

Matthew-Kenrick-e1412793143445.jpg
Kuva: Matthew Kenrick

Ennen ensi kesän loma Coloradoon. Rocky Mountain High, Colorado. Rocky Mountain highhhhhhhhhh…………