13 Asioita, jotka sinun pitää syödä vuonna 2017

Valmis vai ei, 2017 on vain muutaman viikon päästä. Kun suljet ovea tämän räikeän vuoden aikana (toivottavasti sparkly-cocktaililla ja evästelevyllä), älä unohda tehdä muutamia ruokavalion ratkaisuja. Mock-juustoraidasta lastattuihin kekseihin ja voileipsiin, tässä on 13 can’t-miss asiat syödä ja missä syödä niitä vuonna 2017.

 1. Ladies ‘kaali McCrady’s Tavernissa, Sean Brockin uudessa Charleston’n ravintolassa.
 2. Katkarapuja ja hiutaleita yli jättiläinen keksi, joka on koholla kalkkuna kalkilla kastiketta Fancy Biscuit Richmondissa, Virginiassa.
 3. “Julia Reed’s South: henkeäsalpaava viihdyttävä ja korkeatasoinen hauska ympäri vuoden” pilkullinen juustosäffle, jonka kirjailija, kokki ja emäntä julkaisi tänä vuonna. Tämä tyydyttävä ruokalaji on yksinkertainen ja täydellinen: se on vain rasvatonta valkoista leipää, juustoa ja munia, jossa on hieman Worcestershire-kastiketta, joka on paistettu, kunnes se on kultainen kuplainen.
 4. Voileipä Greenwood Grocery -ravintolassa Crozetissa, Virginiassa, Charlottesvillen länsipuolella. Wessex-voileipä, jossa on Virginia-kinkku ja housemade chutney, on kunnioitusta vanhan Dominion valtiolle. Se on sotkuinen, herkullinen tapaus, joka vaatii molemmat kädet. (Kokeile myös munasalaattia.) 
 5. Rapu ja valkosipuli paistettua riisiä Andrea Reusingin esipaikassa Durham-hotellissa. 
 6. Paljon paljon jotain Staplehouse, Ryan Smithin energinen ravintola Atlanta, joka Bon Appetit nimesi Amerikan paras uusi ravintola vuonna 2016.
 7. Todellinen, käsintehty Texas Kolache, Tšekin ja Texanin leivonnaiset, jotka on valmistettu makeasta taikasta ja täynnä lähes mitä tahansa, makeasta jamista makeavaan kaaliin chorizoon. Kokeile tšekkiläistä pysäkkiä I-35 Westin Texasissa tai Weikel’s Bakery La Grangessa. (Jos olet jumissa itärannikolla, hanki täyttöesi tasavallan Kolachessa Washingtonissa tai Brooklyn Kolache Co.:ssä Brooklynissa.)
 8. Benny’s Big Time Pizzeria, Vivian Howardin uusi yritys Wilmingtonissa, Pohjois-Carolinassa, on tarkoitus avata kesällä.
 9. Supea savustettu kana Alabaman valkoisella kastikkeella Saw’s BBQ: ssä Birminghamissa, jossa on kasveja ja toinen täydellinen viheriö. 
 10. Jos et ole syönyt The Greyissä, Mashama Bailey’sin kunnianhimoisesti elegantti Savannah-ravintolassa, vaihda se vuonna 2017. Aloita voikukka-vihannesten salaatti, seuraa karitsan roti ja ympäröi sitä palo-paistettua kalaa.
 11. Marcus Jacobs ja Caitlin Carney palvelevat eteläisen kokouksensa Kaakkois-Aasian grilliä, testattu New Orleansin syöjien kautta ponnahdusikkunan kautta, tiili- ja laastiyhdistössä nimeltä Marjie’s Grill, joka avattiin auki tässä kuussa.  
 12. Punainen lintu piparminttu tai puff, jonka Piedmont Candy Co. valmistaa Lexingtonissa, Pohjois-Carolinassa. Koska he ovat perinne kuin Carolina grilli, ne sulavat suussasi, eikä vain ole lomia ilman sitä. Tai koko laukku.
 13. Tex-Mex-omenapiirakka – ja sinun ei tarvitse mennä Lone Star -valtioon saadakseen sen.