14 Paras Costco ostaa kesäkauden keskuudessa

Costco Wholesale Entrance
Tim Boyle / Getty Images

Kertakäyttöastiat
Pidämme Chinet-lautaset, Big Red Cups ja Kirkland Signature Crystal Cutlery -työtapahtumat – haluat aina nopean tavan palvella ateriaa improvisoitujen kokousten yhteydessä (kuten koko kesän softball-liigassa käytetään altaasi). Haluatko olla ylimääräisiä valmiita? Säilytä Dixie-tuotemerkin eristyspaperiin kuuluvia kuumakuppeja, jotta voit aina tarjota kuumaa kahvia, kun vieraasi osuvat tielle.

Puuhiili
Costco myy korkealaatuisia Kingsford-kilpailubrikettejä huomattavasti edullisemmalla hinnalla kuin mikään muu päivittäistavarakauppa tai rautakauppa. Säilytys on välttämätöntä niille tavallisille kesätaukoille.

Keitetyt pavut
Ei, emme tarkoita, että massiiviset 117oz-kannut tarkoittavat Bushin parhaiden alkuperäisten paistettujen papujen kahdeksan erillisen purkkiruudun laatikoita. On jotain lohdullista tietää, että sinulla on nopea ja helppo puoli minkä tahansa eteläisen grilliin valmiina ruokasalissa.

Pimiento Juusto
Saatavilla Original ja Jalapeño-maku, Pawleys Island Specialty Foods ‘Palmetto Cheese on katkottua. Paras uutinen? Costco’s 24oz kontti on hyvä 4-5 kuukautta. (Voi, että se syö ei ole aikaa.)

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: Etelä maistaa: Pimiento Juusto

salsa
Useimmat ostajat, jotka törmäävät Mateon Gourmet Salsaan, rakastavat kotitekoista makua, mutta eivät ymmärrä, että se on tosiasiallisesti tehty Friscossa, Texasissa. Pidä se aina käyttökelpoisena alkupalana tai enchiladaksessa, keitissä, maljoissa ja tacoissa.

Leivontatuotteet
Vaikka voi tuntua liialliselta ostaa 7 lb: n pussi USA: n Light Brown Pure Cane Sugar -tuotteesta, loppujen lopuksi saat vähemmän rahaa. Varsinkin kesäkuukausina, kun etsit luovia tapoja siirtää aikaa sateisena päivänä lasten kanssa. Kyllä, suklaapakettien leivonta on aina hyvä suunnitelma. 

Rantatuolit
Voit saada Tommy Bahama Backpack Beach Chair noin 20 dollaria vähemmän Costco. Vaikka apteekit ja supermarketit myyvät alhaisempia tuoleja alhaisempaan hintaan, Costco-tuolit kestävät pidempään ja ovat mukavampia.

Hampurilainen liha
Kirkland’s Signature Ground Sirloin ja Loin of Beef Patties maksoivat lähes 40 prosenttia vähemmän kuin paikallisessa ruokakaupassa. Osta nyt, tee muutama tänä iltana ja jäädytä loppu seuraavalle viikonloppulle.

Aiheeseen liittyvät: 9 laid-back-naudanlihaa

Deli Side -astiat
Costco’s deli tekee suuria juustolokeroita ja salaattilokeroita, mutta suosikkimme on Vauvan broileri-parsakaali ja jogurttiastia. Tämä ruokalaji on innoittanut lukemattomia copycat-reseptejä syystä. Pitäkää se koleslawille.

Säilytysastiat
Uudelleenkäytettävät lajit, jotka on rakennettu jäljelle jääneistä kesätapahtumista, grillista, piknikistä ja potkurista. Heillä on Snapware Total Solution Plastic Food Keeper Set, joka sisältää 38 kappaletta. Se pitäisi tehdä työtä.

Olut ja viina
Varastoi autotallissa oleva jääkaappi kesäisten oluiden kanssa Etelä-Craft-panimoista, kuten Atanta-pohjaisen Sweet Water Brewing Companyn Tackle Boxin ja Dos Equis Fiesta Packin. Ja edulliseen hintaan, Kirkland Signature -juomat eivät tuota pettymyksiä.

Juustokakku
On syytä, että Costco’s Bakery Cheesecake on yksi suosituimmista tavaroista, joita myydään kaupassa – se on rikas, kermainen ja herkullinen. Saat vain 12,99 dollaria, voit viedä kotiin cheescake kanssa makea smetana kastike ja voinen graham cracker kuori. Ylitä se valitsemalla kesämarjoja (me rakastamme mustikoita) lisäämään kosketusta.

Kaasu
Tyypillisesti Costco-kaasu myy noin viisitoista senttiä gallonaa kohden vähemmän kuin jopa halvimmat kaasuasemat ympäri. Ehdottomasti kannattaa kartoittaa Costco-pysäkki tieverkoston reitin varrella.

Pyykinpesuaine
Hiki, ruohomusteita ja kaikenlaisia ​​kastikkeita – se on kausi puhdistusaineen läpi. Varastoi irtotavarana Kirkland Signature Ultra Clean Pesula-aine pelastaa.

Kohteita ostajan kustannusten välttämiseksi?

aurinkovoide – Et lopeta irtotavaramäärä ennen kuin se päättyy.

Kesätuotanto – Ellet suunnittele kokoontumistasi, pidä kiinni paikallisesta ruokakaupasta, viljelijöiden markkinoista tai tuottaa seistä.

Mausteet – Et saa läpi yhden pullon ketsuppia, sinapiaa ja majoneesia yhdessä kesässä.

Giant Kontit Snacks – Vähemmän Kuten jättimäinen astia tuholaisen juustojen tuoksuista osastollesi seuraavien viiden vuoden ajan.

Puhdistustuotteet – Ajan myötä puhdistusaineet menettävät tehokkuutensa. Pääset lopulta menemään enemmän pitkällä aikavälillä.