img_8276.jpg
Kuva Christopher Watkins

Tunnettu alueen ympärillä “Atlanta’s Best-Secured Secret”, 1KEPT Kitchen & Barissa on kourallinen must-try, Southern-innoittamia reseptejä Chef Cary Rufilta. Joten, kun rakastettu pekaanipitoinen kausi pyörii Georgia-luiden ympäröimään, oli luonnollista, että rikkaat, tiheät pekaanipähkinät piisivät foodiesin sydämet 1KEPT: ssä. Ravintola leipää tuoreita pekaaneja ylellisiksi karamellin täytteiksi ja viimeistelee lautasen Madagaskarin vaniljan ja merisuolijäätelön kanssa.

“Tämän ruokalajin avulla halusimme luoda jotain, joka kaikki Etelä-Afrikassa kasvoi”, sanoo Chef Cary Ruf “ja ehkä muuntaa joitain niistä, jotka eivät.”

Haluatko reseptiä? Meillä on se.

1KEPT Pecan Pie Tekee 8-10 viipaleita tavalliseen 9 “lasipihviin, tai 6-8 tavallisella 7 “metallisella pannulla

  • 3 munaa, lyöty
  • 1 1/4 cup sokeria
  • 1 1/4 cup valoa maissisiirappi
  • 1 1/2 oz voita, sulanut
  • 1 1/2 tl vanilikauhetta
  • 2 kuppia pekaanipilviä (Valdosta pekaanit, jos saatavilla)

Ohjeet: Kuumenna uuni 300 ° F: n lämpötilaan (tai 325 ° F: n lämpötilalle). Pienessä kastikepanoksessa sulaa voi. Vatkaa munat sileäksi, lisää rakeista sokeria, kevyestä maissisiirapista ja vanilainuutetta ja lisätään kunnes se on lisätty. Kerran, liittäkää voileipä, ja jatka viiltoa noin 2-3 minuuttia.

Kaada puolet nestemäisestä seoksesta pie-taikinaan, ja jakaa sitten tasaisesti pekaanipähkinän puolikkaat. Kaada muuhun nestemäiseen seokseen kuoriin ja varmista, että pekaanipähkinät ovat tasaisesti levitettyinä. Aseta piirakka uunin keskilevyyn ja pyöritä 180 ° 40 minuutin välein, kunnes kuori on tumma kultainen ja piirakka ei enää aaltoile, kun ravistat sitä, mutta keskellä on pieni leikkaus; noin 1 tunti ja 20 minuuttia (tai jos käytetään metallia pannulla 50-70 minuuttia).

Anna piirakka jäähtyä huoneenlämpöön (noin 2 tuntia) asettaaksesi ja tarjoamaan.

Keittiömestarin Huomautuksia: Kaksi tärkeintä asiaa tässä resepti on taikina ja varmistaa, että on tarpeeksi muna, jotta täyttö pehmeä ja kevyt. Taikinan on oltava asianmukaisesti lepotilassa, kun se on valmistettu, ja kerran itse piirakkeessa. Varmista myös, että kaikki taikinan ainesosat ovat hyvin kylmiä. Jalustan sekoittimet toimivat parhaiten, mutta voita voidaan yhdistää haarukalla tai vispillä.

Lisätietoja 1KEPT: stä löytyy Facebookista, Twitter @ 1KEPT: stä ja Instagram @ 1KEPT: stä.