3 helppoa ideoita okra

Rakastan okraa. Kun kirjoitan tämän, pieni hopeinen okra-riipus ripustetaan kaulaan kaulan ympärillä. Tämä yksinkertainen pieni pod on minun talisman, muistutus minun “Southernness” ja kutsumukseni Etelä kokki ja ruoka kirjailija.

Tämä puutarhamarja on osa monien Louisianan rikkaita, paksuja ja mausteisia nappuloita. Panos haudutettua okraa ja tomaatteja huutaa kesää Teksasista Caroliniin. Sizzling-hot-paistettua okraa on haudutettu mustista valuraudasta taivutetuilta Deep South -alueelta monien sukupolvien ajan. Marinoitu okra, kerran keino säilyttää kasvis kauden lopussa, nyt rutiininomaisesti bobs martini lasit. Kun Etelä-ruoanlaitto jatkuu, se on vasta alkua.

WATCH: 5 Slime-Busting Vinkkejä Okra

Jos puhumme okra, meidän on tunnustettava huoneen elefantti: liete. Omat kärkitietini Okran luonnollisen limakalvotyypin minimoimiseksi? Lisää tomaattia, sitruunamehua, etikkaa tai muuta happoa ruoanlaittoon. Myös kypsennä sitä nopeasti korkealla lämmöllä, äläkä ylikuumenta pannua. Kolme herkullista reseptiä, jotka seuraavat, keskittyvät tähän eteläiseen jalokiviin ja näihin kutomakoneisiin.

okra and Chickpeas in Fresh Tomato Sauce Recipe
Kuva: Alison Miksch; Prop Styling: Kay E. Clarke; Ruoka Styling: Torie Cox

Okra ja Chickpeas tuoreessa tomaattikastikkeessa

Eteläiset tietävät, että okra ja tomaatti tekevät herkullisen parin, ja tämä resepti lisää kahviherneitä ja runsaasti mausteita kevyeen, flavourful-puolelle tai pääruokaan, joka on valmis vain 30 minuutissa. Hanki resepti okra ja chickpeas tuoretta tomaattikastiketta täällä.

Grillattu Creole Chicken and Okra Recipe
Kuva: Alison Miksch; Prop Styling: Kay E. Clarke; Ruoka Styling: Torie Cox

Grillattua Creole Chicken & Okraa

Etelässä Cajun-mausteista ja kuumakastikkeesta on varattu paikka monissa pöydissä. Tämä kreoli ruokalaji kana, Andouille makkaraa ja hiiltynyt vihannekset tekee täyttö illallinen, joka on pöydässä alle tunnissa. Hanki resepti grillattua Creole Chicken ja Okra täällä.

Pannulla paistettu Okra with Cornmeal Recipe
Kuva: Alison Miksch; Prop Styling: Kay E. Clarke; Ruoka Styling: Torie Cox

Pan-Fried Okra ja Cornmeal

Hanki herkullinen Etelä-paistettua okraa alle 30 minuutissa (sans fryer) tällä helppo kuuden ainesosan resepti. Hanki Pan-Fried Okran resepti Cornmealin kanssa.