Easy Party voit tehdä

Haluavat viihdyttää rento, rento tyyli tänä kesänä? Harkitse viini-juustoa. Ennen aikaisempaa viinin tai juuston ostokokemusta ei tarvita. Tämäntyyppinen viihdyttävä on todella räätälöity lämpimän sään kokoontumisiin.

Kun valitset juustoja, muista, että pehmeät ovat yleensä lieviä tai sitkeitä, kun taas kovat juustot ovat usein suolaisia ​​ja sitovampia makuaineissa. Käytä tätä ohjetta, kun valitset viinejä. Nuoret, tuoreet ja kermaperusteiset juustot ovat parhaimpia kevyiden, happamien valkoisten kanssa. Käytä samaa ajatusta useimmille ikääntyneille, täyteläisille juustoille ja punaviinille.

Jos olet uusi viini, älä huoli. Markkinoilla on täynnä loistavia, maistuvia viinejä alle 12 dollaria. Etsi johdonmukaisia ​​tuottajia kuten Sonoman Gallo, Columbia Crest, Robert Mondavi Woodbridge, Beringer Founders ‘Estate, Wolf Blass, Lindemans, Rosemount Estate ja Santa Rita. Erityisissä tilaisuuksissa Clos du Bois, William Hill, Clos du Val ja Morgan tekevät kaikenlaisia ​​arvokkaita viinejä.

Etelä tuottaa myös laajan joukon erinomaisia ​​punaisia ​​ja valkoisia. Jakelusäännösten vuoksi monet ovat kuitenkin vaikeita löytää. Jos onnea on sinun puolellasi, voit viedä viini-juusto-puolueesi etelän suosikkeihin, kuten Château Élan, Biltmore Estate, Linden, Valhalla Viinitarhat, Stone Hill Winery, Shelton Viinitilat, Becker Vineyards ja Llano Estacado.

Esitys voi käydä yksinkertaisesta kahden tai kolmen juuston valikoimasta, jossa on pari viiniä yksityiskohtaisempiin näytteisiin useista juustoista, jotka on yhdistetty yksittäisiin viineihin. Tapahtuma voi olla niin löyhä tai muodollinen kuin haluat. Joko niin, pidä kiinni paritavista vinkkeistämme ja tarjoilee ehdotuksia, ja näytät ammattilainen.

Viini- ja juustoparametrit
PUNAINEN
Cabernet Sauvignon–terävä Cheddar, sveitsiläinen, Asiago, vanha kuiva Jack
merlot–terävä Cheddar, Monterey Jack, Gouda

VALKOINEN
chardonnay–lievä Cheddar, savustettu mozzarella
Sauvignon Blanc–sininen (Gorgonzola ja Roquefort), vuohi, Comte, Gruyère
riesling–Brie, Camembert, Gruyère
Samppanja tai kuohuviini–Brie, Camembert, fontina

Tuetaan Cast
Viiniä ja juustoa käytetään parhaiten yksinkertaisilla säestyksillä.

  • Karkea leipä ja keksejä: ranskalaista baguettea, italialaista leipää, tavallinen keksejä (kaikki kääritään puhtaalla liinalla, jotta ne eivät kuivu)
  • Tuoreet hedelmät: viinirypäleet, melonit, päärynät, omenat, marjat, viikunat
  • Pähkinät: pekaanipähkinät, mantelit, saksanpähkinät, makadamiat
  • Valikoituja oliiveja, marinoituja vihanneksia tai kovettuneita lihoja, kuten viipaloitua maapähkinää ja makkaraa

 

Kopio Etelä-Living Wine Guide & Journal, ota yhteyttä Southern Living At HOME -asiantuntijaan tai käy osoitteessa southernlivingathome.com.