Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Rice

Sjoka on 60 hehtaarin riisin meri, Robert Petter, Jr., Stuttgart, Arkansas, ihastelee huipputekniikan työkaluilla, joita hänen perheensä käyttää viljellä maata, jonka he omistavat vuosisadalle. Vuosien ajettaessa unir-conditioned jyrsijä on loistava lämpö ja laittaa mailia levees käsin ovat antaneet hänelle arvostusta vertaileva helppous, jolla ne toimivat tänään.

“Olemme” robo-viljelijöitä “näinä päivinä”, hän sanoo hymyillen. “Olemme aloilla, joissa on matkapuhelimia, hakulaitteita, GPS-palveluja ja myymälöiden avaajia.” The Petters käyttävät nyt lasereita suunnittelemaan niittyjä, jotka säätelevät riisipeltojen vesimäärää, jota he sadostavat mukavasti 160 000 dollarin yhdistetyn ilmastoidun ohjaamon ohjaamosta.

Robert ja hänen veljensä David työskentelevät isänsä ohella, Robert, Sr., joka on viljellyt riisiä, vehnää ja soijapapuja koko hänen elämästään isänsä viljelemillä mailla. Veljeillä on molemmilla korkeakoulututkintoja muilla alueilla, mutta he haluavat palata perheyritykseen. Petterin leviäminen on yksi noin 4 200 Arkansasin maatilasta, jotka tuottavat yhdessä lähes 45%.

Arkansasin teollisuus ei ole kuitenkaan ilman ongelmia. “Tämän alueen maanviljelijöiden keski-ikä on 60-luvuilla”, Robert sanoo. “Useimmat niistä tiedoista näyttävät tilan, kunnes ne kuolevat.” Vesi on yhtä vakava ongelma – matala pohjavesi, joka tuottaa yhdeksän jokaista 10 gallonaa, jotka tulvovat kentät, tyhjennetään. Liittovaltion rahoittama säiliöjärjestelmä on käynnissä, mutta kestää kymmenen vuotta sen selvittämiseksi, hallitseako se tarpeeksi vettä pitääkseen riisintuotantoyritykset.

Carolina Connection
Vesi ei ollut ongelma Etelä-Carolinassa Lowcountryssä, jossa riisiä viljeltiin ensimmäistä kertaa tässä maassa 1700-luvun lopulla. Aluksen kapteeni, joka matkusti Madagaskarilta, antoi Charlestonin siementen, jotka kukoistivat swampy maaperässä. Paikalliset maanviljelijät havaitsivat nopeasti, että runsas vesi- ja orjatyövoima teki Lowcountryn ihanteellisen sijainnin tuottamaan suuria määriä viljaa.

Käyttämällä poikasia ja lapioita, orjat rakensivat pylväitä ja patoja, jotka muodostivat 150 000 hehtaarin riisipelloista – projekti, joka oli verrattu pyramidien rakentamiseen. He myös viljelivät riisiä, ankaraa ja vaarallista työtä. Istutuskoneet kasvoivat uskomattoman varakkain näistä töistä, vieden Carolina Gold -risoista Eurooppaan. He käyttivät vaurauttaan rakentaakseen hienostuneen yhteiskunnan ja suurimman osan kauniista Charlestonin kodeista. Kun orjuus lakkautettiin, Etelä-Carolinan riisialan teollisuus katosi kaikki, mutta siirtyi valtioihin, joissa maa sopi paremmin koneiden korjuuun. Blufftonissa, Etelä-Carolinassa, silmätaudin Dick Schulze on kuitenkin kasvattanut Carolina Goldia harrastuksena lähes 20 vuotta.

“Kun ostin Turnbridge Plantation 30 vuotta sitten, oli joitakin toimivia riisipelloja”, hän selittää. “Kasvatin riisiä lähinnä houkuttelemaan ankkoja, sitten alkoin lukea Carolina Goldista ja löysin siemeniä Texas A & M: n siemenpankissa.” He ovat siellä anteliaasti kasvaneet ja lähettäneet meille 14 kiloa “, Dick sanoo. “Me istutimme kaiken sen ja keräsimme sen käsin, mikä oli varsin työtä. Muutaman vuoden kuluttua meillä oli muutama tuhat kiloa.” Hänen poikansa Richard, Jr. myöhemmin asettui ja palautti vanhan riisinjalan koneellisesti. Schulzes lahjoittaa sadonkorjuunsa Lowcountry-kirkolle, joka myy sitä rahastonhankintaan.

Mistä löytää se

  • Carolina Gold on herkkä riisi jyvistä, jotka rikkovat helposti, mikä tekee siitä erinomaisen kermainen, sekoitettu ruokia. Tilaa se osoitteesta www.charlestonfavorites.com, 1-800-538-0003.
  • Tilata Carolina Plantation Aromaattinen riisi osoitteesta www.carolinaplantationrice.com, (843) 393-1812.

Suuri Pee Deen uusi käsky
Darlingtonin, Etelä-Carolinan lähellä sijaitseva Campbell Coxe tuntee samanlaisen yhteyden Carolina-riisikulttuurin rikas historiaan. “Georgetown tuotti enemmän riisiä kuin missään muualla Etelä-Carolinassa”, hän sanoo, “ja olemme Pee Deen kanssa, joten me kastelemme yhdestä samasta joesta, jonka varhaiset istutuskoneet tekivät.” Hän selittää, että sitten vuorovesi työnsi tuoretta vettä joen päälle takaisin riisipeltoihin. Tänään Campbell käyttää dieselpumppua veden aromaattiseen riisiin, jota hän ja vaimo Meredith markkinoivat nimellä Carolina Plantation Rice. Vaikka lajike on Della, pitkäjyväinen aromaattinen riisi, Coxen kenttien maaperä, vesi ja leveys tuottavat poikkeuksellisen viljan, jossa on porkkanaa, popcornia muistuttava aromi.

Riippumatta siitä, missä sitä kasvatetaan, riisi on yksi Etelä: n kestävimmistä ja monipuolisista jyvistä. Se on ihailtava täydennys kaikkiin alkupaloihin, jotka sisältävät kastiketta tai kastiketta, ja sitä voidaan käyttää tukikohdan tai kastikeiden pohjana. Sen tukevuus ja imeytymisominaisuudet mahdollistavat sen liittämisen pääruokaan lihan, vihannesten ja liemien kanssa.

Mikä riisi?
Tässä on joitain hyödyllisiä määritelmiä tavallisimmista riisilajikkeista.

  • Pitkäjyväinen riisi on pitkät, ohut ytimet, jotka kypsentävät erillisiä, kevyitä ja pehmeitä.
  • Keskipitkäjyväinen riisi on hieman lyhyempi ja laajempi kuin pitkäjyväinen. Keitetyt ytimet ovat kosteita, herkkiä ja hieman tahmeita.
  • Lyhytjyväinen riisi ytimet ovat melkein pyöreitä ja pysyvät yhdessä keitetyn. Sen tärkkelyspitoisuus on korkeampi kuin muu riisi.
  • ruskea riisi on ulompi rungon poistettu, mutta säilyttää leseet kerrokset, jotka antavat sille ruskea väri, chewy rakenne ja pähkinäinen maku. Ruskealla riisillä on enemmän mineraaleja, vitamiineja ja kuituja kuin valkoista riisiä.
  • Parboiled riisi liotetaan, höyrytetään ja kuivataan ulomman rungon poistamiseksi. Jyvät ovat kiinteämpiä ja erillisiä ja säilyttävät enemmän ravintoaineita kuin tavalliset riiset.

Ruoanlaitto perusteet
Keitettyä riisiä liesi-höyrylaiva, sähköinen höyrylaiva ja raskas potti, jossa on tiukka kansi. Kaikilla menetelmillä saatiin samanlaisia ​​tuloksia. Höyrykoneille käytimme ohjeissa suositeltavia nestemäisten ja keittotavoitteiden määrää. Pot-menetelmä: Ota kiehuvaksi 2 kupillista vettä ja ½ tl suolaa. Lisää 1 kuppi pitkäjyväistä riisiä; vähennä lämpöä ja keitä, peitä (ei peeking), 20 minuuttia. Anna seistä, peittää, 5 minuuttia, ja kuohtaa haarukalla. Tekee 3 kupillista.

Jotkut kokit suosittelevat jyvien pesemistä ennen keittämistä fluffier valmiiksi tuotteeksi, mutta löysimme pesty riisi olla vankempi kuin erä, jota emme pesty.

Osta sähköisiä riisihöyryjä keittiömyymälöissä ja Aasian markkinoilla. Tilaa liesi-top riisin höyrylaivat (29,99 dollaria plus postitus) Charleston Hardware, (843) 556-0220.