Vaikka olemme jo kuukausi, siihen on vielä jotain kiiltävää ja uutta vuodelta 2018. Juhlapäivien hälinästä on ohi, ja olemme palanneet elämään normaalisti. Kun nautit aikaa perheen ja ystävien kanssa, loma antaa meille, rakastan myös paluuta jokapäiväiseen elämään. Ja nautin palata yksinkertaisiin asioihin. Minulle yksi näistä asioista on perheen illallinen.

Siitä lähtien, kun Heather ja minä menimme naimisiin, olemme yrittäneet istua alas yötä varten yhtä monta yötä viikossa kuin voimme. Olen kasvanut äitini ruoanlaitto-illalla lähes joka ikinen yö, joten minulle on tärkeää. Ottaaksemme poikamme vain vahvisti halukkuutta tehdä päivä joka päivä jakamaan ilta-ateria. On aika yhdistää. On aika laittaa matkapuhelimet pois ja sammuttaa televisiot. Käytämme tilaisuutta oppia toistenne päivästä ja kuulla siitä, mitä Jack oppi koulussa – vaikka tavataan tavallisella vastauksellamme: “ei mitään”. On aika kääntää maailma pois ja olla perhe. Se on luultavasti suosikkini ajankohta. 

Istuminen alas illallinen ei tarkoita sitä, että sinun täytyy viettää tunteja keittiössä. Kotiruokaa ei tarvitse kehittää herkulliseksi. Haluaisin jopa sanoa, että mitä sinulla on pöydälle ei ole läheskään yhtä tärkeä kuin kuka sitä ympäröi. Oletteko samaa mieltä?

Tämä Chili Mac on yksi niistä astioista, jotka saavat pöydän illallisen pöydälle erittäin helppoa. Se on nostalginen, kiinni-sinun-kylkiluun tyyppinen ateria, joka vain tekee sinusta tuntuu kaikki lämmin sisällä. Tämä versio on nopea, helppo ja ehkä hieman kevyempi kuin perinteisemmät reseptit, mutta se ei todellakaan ole lyhyt maku. 

Tämä resepti tekee potin täynnä. Mikä on hienoa, koska tämä tavara on vielä parempi jäljellä. 

Napsauta tästä Stacey Little’s Chili Mac -reseptille

WATCH: Meksikon Mac ja Juusto

Blogger ja Wall Street Journalin bestseller-kirjailija Stacey Little on sitoutunut saamaan ihmiset takaisin pöydälle päivälliselle. Hänen nopeat ja helpot reseptit auttavat kiireisiä perheitä hankkimaan kotitekoisen aterian pöydälle ilman paljon vaivaa tai kustannuksia. Southern Living -lehti on toistuvasti nimittänyt Stacey: n ylimmän bloggerin seurata ja suosikki Southern bloggaajia. Hän on esiintynyt The Today Showin ja Foxin ja ystävien kanssa ja on antanut lahjojaan kansallisille tuotemerkkeille kuten Betty Crocker, White Lily, Martha White, Kraft, Queen Latifah ja Reese Witherspoon. Nykyään hänen helppoja, herkullisia reseptejä ja sydämellisiä tarinoita on tuonut kymmeniä miljoonia blogiinsa, SouthernBite.com, koska hän loi sen vuonna 2008. Staceyn keittokirja, Southern Bite Cookbook, on saatavana kirjakaupoissa ympäri maata ja verkossa. Staceyn syvät juuret pitävät häntä tiukasti istutettuina Alabama-keskuksessa, jossa hän asuu vaimonsa, pikkupoikkonsa, kahden koiransa kanssa ja hänen kokoelmansa valurautaiset apetit.