Kuinka keittää Bacon Grill

Jotkut grillit ovat siunattuja ja koko rakennetta rakennettuja grideleja – jos sinulla on yksi näistä grillirannoista, voit lopettaa lukemisen nyt ja käyttää sitä vain pekonisi valmistamiseen. Muulle ihmiskunnalle meidän grillit koostuvat metallirastasta kuuman hiilen tai kaasulla syötettyjen liekkien päälle. Se on tämä ihmisryhmä (useimmat meistä), jotka on kiinnitettävä erityistä huomiota yrittäessään heittää pekonia grilliin.

Katso: Kuinka puhdistaa grilli

Se on keskellä kesää – lapset pelaavat vesiletkussa, ystävät tulevat esiin useilla sivuilla, ja teille on annettu velvollisuus grillata hampurilaisia ​​kaikille. Ajatus ponnahtaa päähän – jos keittää pekonia ja mennä niihin hampurilaisiin, sinut muistetaan parhaaksi isännäksi ja (mahdollisesti) grilliopettajaksi. Päättäkää heittää pekoni suoraan grilliin, koska et halua mennä läpi kotitekoisen pekonin kypsentämisen vaivaa. Teoriassa tämä on hyvä idea; se voi kuitenkin mennä kauhean väärin ja päätyä rasva-tulipaloon, joka tekee osapuolesi ikimuistoisen erittäin erilaisista syistä.

Jos jotain, joka tekee suuren määrän rasvaa (kuten pekonia) avoimen liekin ympärillä, on turvallisuusriski, puhumattakaan sotkusta, joka on puhdistettava. Yksinkertainen ratkaisu on ottaa pala alumiinifolio, joka on kaksinkertainen pinta-ala tarvitset pekonia ja taita se puoliksi luoda tukeva alumiinifolion pintaa. Ota sivut sivulta ja käännä ne noin ½ tuumaa reunasta, muodostaen huulen, joka kulkee alumiinifolioarkin kehän ympäri. Lopuksi käännä kulmat siten, ettei pekonia rasvaa putoa alumiinifolioon. Aseta tämä suoraan grilliin ja käytä sitä houkuttimena “pan” pekoniasi varten. Paahda pekonia aivan kuin olisitte uunissa ja valmistele paperipyyhkeellä vuorattuilla levyillä pekonin asettamiseksi, kun se on tehty ruoanlaittoon. Kun olet valmis, irrota folio ja anna rasvan jäähtyä ennen kuin heität sen pois. Tämä menetelmä säästää aikaa puhdistuksen aikana, ja se tarjoaa sinulle helppokypsennyksen pekoniasi hampuriesi vieressä.