Jos viität edelleen pavutin merkkijonoiksi tai snap-papuiksi, jossakin vaiheessa elämässäsi olet todennäköisesti viettänyt kesän iltapäiviä takakuistilla, kiristämällä ja napauttamalla kertomuksia sisarusten kanssa. Ja sinä varmasti oppi eroa härkäpapuissa (kuten Blue Lake tai Royal Provider) ja napajalassa (kuten Rattlesnake ja Kentucky Wonder) ja ihasteli kävelyä tuoksussa isoäidin keittiössä, kun hän teki potin Southern- tyyli string pavut. Kun vihreitä papuja tilataan ravintolassa, liian usein mitä tarjoillaan on harmaata, mautonta ja keitettyä. Se ei todellakaan ole vaikeaa luoda sitä upeaa makua ja tuoksua täydellisestä vihreitä papuja, aivan kuten isoäitisi teki.

Vihreät pavut ovat olennainen osa eteläisen perheen illallista yhdessä muiden kesän suosikkeja kuten paistettua okraa, tuoreita tomaatteja ja squash-vuoka. Elintarvikkeiden kehitys viime vuosina on tuonut esiin eri tapoja vihannesten valmistukseen, kuten tämä menetelmä Sautéed Green Beans with Bacon. Ja koska itävaltalaiset tiedetään rakastavan kaikkea paistettuja, kokeile tehdä Green Bean Friesin erää seuraavalle cocktail-puolueelle. Mikä loma-valikko on täydellinen ilman – olet arvannut sen – vihreä papu vuoka? Vaikka me kaikki rakastamme alkuperäistä reseptiä käyttäen paljon kerma-sieni keittoa, tämä Southern Living Testaa keittiön resepti Old School Green Bean Casserolle kotitekoisella kastikkeella on tullut lukijan suosikki.

On monia tapoja nauttia vihreitä papuja, mutta yksikään niistä ei ole verrattavissa yksinkertaiseen pannuun vanhanaikaisista papuista. Tarvitset vain tuoreita papuja (jäädytettyä voi käyttää, jos se on mitä sinulla on, vähennä kokkausaikaa noin 10 minuuttia) ja jotkut sianliha – joko kinkkuhaukka, jäljelle jäänyt kinkun luu tai pekoniosat. Avain on kypsennä pavut vain, kunnes ne eivät ole herkkiä.

Etelä-tyyliset vihreät pavut

Saanto: 10 – 12 annosta

3 kiloa tuoretta napa- tai pensaspavua
5 kupillista vettä
1 (1/2-lb.) Kinkkuhauta
2 tl suolaa
¼ tl pippuria

1. Poista langoista koostuvat strings, pullottamalla papuja 2 tuuman kappaleiksi. Pese pavut.

2. Aseta vesi ja kinkku sohvaan hollantilaisessa uunissa; Kiehauta. Vähennä lämpöä; peitä ja hauduta 1 tunti. Lisää papuja, suolaa ja pippuria; kypsennä 30 minuuttia tai kunnes tarjous. 

KATSO: Kuorrutettua maissia

Kun pavut ovat leipoa, leipoa paistinpannu kuumasta maissikastikkeesta, lämmitä joitakin pannukakkuja ja leikkaa tomaatti. Valmistaudu nauttimaan vanhanaikainen Southern kasvilevy.